Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak bőreltávolító műtétekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát (tapasztalatát) várom akinek már volt. Vagy tervben van.

aug. 16. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Tervben van, mert kezd ereszkedni a karomon a "szárny". Még 20 kg-t kellene fogynom a célomig, tuti, hogy a végén ennél is jobban fog lógni. Sporttal próbálom eltűntetni, egyelőre nulla sikerrel. Meglátom, mennyire fog zavarni a teendőimben, de szerintem fog és műteni kell majd. Nézegettem a helyi orvos referenciamunkáit, de nem győztek meg az "utána" képek. Szerintem nem szépen varr.
aug. 16. 21:29
 2/5 anonim válasza:
0%

A bőreltávolító műtétek, mint például a hasplasztika vagy a mellfelvarrás, sokak számára jelenthetnek megoldást a felesleges, megnyúlt bőr eltávolítására, különösen nagy fogyás vagy terhesség után1. Az ilyen műtétek során a megnyúlt bőrt eltávolítják, és a területet feszesebbé teszik.

Tapasztalatok:

Pozitív eredmények: Sokan elégedettek az eredménnyel, mivel a műtét után feszesebb és esztétikusabb lesz a bőrük1.

Gyógyulási idő: A gyógyulási idő változó, de általában néhány hétig tart, amíg a teljes felépülés megtörténik.

Kockázatok: Mint minden műtétnél, itt is vannak kockázatok, mint például fertőzés vagy hegesedés, de ezek ritkák, ha a műtétet tapasztalt sebész végzi.

Előkészületek:

Konzultáció: Fontos egy részletes konzultáció a sebésszel, ahol megbeszélitek az elvárásokat és a műtét részleteit.

Egészségi állapot: A műtét előtt alapos egészségi állapotfelmérés szükséges, hogy kizárják az esetleges komplikációkat

szept. 12. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:
2-es. Személyes tapasztalatok érdekeltek. A google-t mindenki tudja használni….
szept. 12. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogy google, chatgpt! A kettes válaszolónak annyi tyúkesze sincs, hogy rájöjjön, hogy mindenki felismeri!
szept. 12. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam amúgy. Csak én nem szoktam használni. Meg tökmindegy igazából. A lényeg, hogy haszontalan.
szept. 12. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!