Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg nincs ilyen szelet?

Tényleg nincs ilyen szelet?

Figyelt kérdés

Üdv.

Valamiféle 5-10 dekás, csomagolt szeletet keresek (Zero Bar, Oat Bar, és minden ilyesmi között), mindegyik marha fogyókúrásnak van titulálva, de mindegyikben 3-400 kalória van 10 dekában. Nem tudnak olyan csinálni, ami 1-200? Ilyen erővel szinte hambit is ehetnék. Az ár nem számítana.

aug. 12. 20:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogyókúrásak, ezek simán energia szeletek.
aug. 12. 21:44
 2/17 anonim ***** válasza:
37%

Hú, már azt hittem egyedül vagyok, de akkor megnyugodtam. Komolyan kik fogyasztják ezeket a kalóriabombákat? Rengeteg munka ledolgozni és még csak nem is laktatnak.

Én sem ismerek 1-200 kalóriásakat.

aug. 13. 00:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Van. Pl myprotein crospy layered bar chococalet caramel ami az en kedvencem es 200 caloria

Van nekik pop roll is 98 kaloria de en undorodom az allagatol

Szoval van ilyen szelet csak keresni kell.

Ha meg nem kell a feherje hanem eleg a ch es 120 kcal akkor a banán

Amugy meg edd meg az oat bar felét. Legközelebb meg a másik felét

aug. 13. 00:16
 4/17 A kérdező kommentje:

Amit írtál, az is 345kcal/100 gramm.

A banán meg csak ch, jobb lenne valami rostdús.

aug. 13. 05:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

De nem eszek meg egyszerre belőle 10 dekát.

A zero bar pl 40g fehérjét tartalmaz, ami kapásból 160 kcal felett van.

Ehetsz müzliszeletet, van abból is cukormentes, csak éppen nulla haszna.

aug. 13. 05:52
 6/17 A kérdező kommentje:

Nekem nem szempont a fehérje.

A Zero Barnak akkor is nagy a kalóriasűrűsége, aminek helye van, csak én nem ilyet keresek.

A haszon az, hogy nem leszek éhes, csak ehhez valóban kevés egy cukormentes müzliszelet.

aug. 13. 06:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a szeletek sportolas elottre/utanra vannak, gyors energia potlasra. Nem fogyókúrázni valoak. Nem tudom te konkrétan miert akarod enni. Egyél kekszet, egy szendvixset, gyümölcsöt
aug. 13. 06:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ki mondta hogy ezek fogyós kaják?

Sztem épp arra vannak, hogyha mondjuk úton vagy vagy csak nincs időd egy rendes étkezésre, eszel gyorsan egy ilyet

aug. 13. 07:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagy térfogatot akarsz enni, egyel gyumolcsot tueoval meg zabbal.

Ha pedig kenyelmes megoldast akarsz, akkor a szeletek 40-50 grammosak tehat kb pont 200 kcalosak

Kaloriasuruseget egy dologgal lehet csokkenteni: vizel: marpesig ami nedves az pl egy protein ppuding nulla rosttal. Vagy vegyed a fibershaket. Ami nedves az nem lesz szelet formaban hisz nem lesz sokaig eltarthato. Ez teljesen logikus. Csinalj magadnak mindig uzsonnat vagy vwgyel barmilyen szeletet es egyel belole kevesebbet. A terfogattehat a kisebb kaloriasuruseg ugyis csak a szemednek kell, hisz ugyanannyira jollakat 100 gr 200 kcalos mint 50 gr 400 kcaloa dolog

aug. 13. 07:11
 10/17 anonim ***** válasza:
Nincs. A szeletnek az a lényege h kicsi de jollakat -> a kaloriasurusege viszonylag nagy
aug. 13. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!