Más tapasztalt ilyeneket a fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
aug. 11. 12:51
A kérdező szavazást indított:
Indokolatlan stressz, izgutál vagy idegesedtél olyan dolog miatt aminek túl sok jelentősége nem volt
Olyan érzés, mintha rosszat akarnának mások
Az utcán ha valaki a közvetlen közelünkben ment, azt érezted, hogy az aurádba mászott
Egyedüllétre vágyás
Türelmetlenség
Lobbanékonyság, olyan dolgokon kaptad fel a vizet és esetleg szóltál vissza, ami butaság
Túlzott érzékenység, olyan dolgokon sértődtél meg vagy lettél szomorú, ami általában hidegen hagy
Lustaság, belassulás a dolgo elvégzésében vagy a feladatok halogatása
A fentie közül több egyszerre
Mindegyik
18 szavazat
1/5 anonim válasza:
Ha ilyeneket tapasztalsz, túl kevés kalóriát viszel be, és túl kevés szénhidrátot - emeld meg a keretet.
Ha jól van beállítva, semmiféle ilyen tüneted nem lehet, ezek az éhezés jelei.
2/5 anonim válasza:
Bármelyik tünet arra utal, hogy valami nem okés az étrenddel vagy a mozgás mennyiségével. Én például tele lettem energiával, mindig mennék, csinálnék dolgokat. Sokkal jobban szeretek emberek közé menni, sokkal több az önbizalmam és már nem vagyok annyira ingerült sem. És ez a jó.
3/5 anonim válasza:
Egyiket se.
Éhezel és vagy mentális problémád van az evéssel/étkezéssel
4/5 anonim válasza:
Úgy tűnik éhezteted magad.
Esetleg valami hormon változáson mész át.
5/5 anonim válasza:
Nekem még az emelkedett bélgázképződés volt, ami miatt abba is hagytam a fogyást. Munkába járok emberek közé, az irodában egész nap a bélhangjaimat hallgatták a kollégák. Sokkal jobban szégyelltem, mint a 30 kiló pluszom. Nem akarok több nyers zöldséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!