Szerintetek jó ez fogyáshoz? (bővebben lenn)
Lassan egy hete fogyókúrázom, szerintem jó ez a módszer, de várom a véleményeteket:
13/F 153cm/54kg
Naponta 3x 15percet mozgok Rubint Rékával, és csinálok egy 8 perces hasizom gyakorlatot, van amikor kétszer is.
Valamint a séta a suliba, és vissza, bár az nem sok.
Enni mindent eszem, de nem sokat, édességeket nagyon keveset fogyasztok, gyümölcsöt is eszek néha, meg szoktam inni naponta 1-2 pohár citromlevet.
Ez szerintetek jó, vagy rossz, ha le akarok adni pár kilót?:D

igazából sztem jó, én is iszok citromos viezt (modnjuk én citromból) mert kell a vitamin
de azért úgy önmagába csak meginni elég húzós, a fogaidnak meg a gyomrodnak sztem nem annyira jó
inkább vízzel higísd

Elsőnek: vizzel is iszom, nem gondoltam hogy úgy értelmezitek hogy csak úgy.
Másodiknak:hát mindig mást eszek, de azért igy általában:
-reggel suli előtt egy pohár kakaó (régi szokás)
-suliban egy üres kifli, plusz a tízórai (szimpla kenyér hussal és zöldséggel megpakolva)
-mikor hazajövök ami van itthon: csinálok egy kenyeret, vagy eszek levest, vagy hízlalóbb kajákból is egy kevés, ha az van pl. sültkrumpli
-egy héten 1x-2x 1túró rudi
-sok sok víz:D
-vacsorára meg gyümi, vagy melegszendvics, vagy ami van
-meg persze napi 2x citromos vizet
Ennyi.

Köszönöm!
(2. vagyok)
Csak kíváncsi voltam, milyen módszerrel próbálsz fogyni, nem akartam belekezdeni feleslegesen a ne koplalj-igehirdetésbe:)
Ügyes vagy, jól csinálod, de figyelj rá, hogy citromos vizet sose igyál éhgyomorra, mert nagyon savas, és a fogaidnak sem tesz jót. Napi egy pohár elég lenne belőle, vagy jó a kettő, de higítsd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!