Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom is kellene vagy csak...

Fogynom is kellene vagy csak elég ha úgy eszek,iszok mint eddig,de mellette sportolok is?

Figyelt kérdés
27 éves 181 cm 85 kg férfi vagyok , ellezdtem hízni pár hónap mozgás szegénység miatt, mert munkanélküli voltam. Gép előtt ültem, sokat ettem, mindenféle kaját, édesség minden nap. Hétvégente kb 10 sör , volt hogy hétköznap is pár lecsúszott. 82 kg voltam kb és felszedtem 3 kilót azzal hogy ezt mind nem mozogtam le, kis stressz is talán közbejött. 2 hete nem iszok alkohol, nem eszek édességet, semilyen cukros élelmiszert,üdítőt. Kávé helyett zöld teát iszom , cukormentes üdítőket. Itthon elkezdtem edzeni kezdésnek. Szerintetek fogynom kellene? Amikor leülök és összenyomom a hasam vagy 3 réteg zsír van rajta. Amikor állok ez persze nem látszódik annyira,de akkor is. Szerintetek sörözhetek hétvégenként, meg ehetek édességet mindem nap? Úgy hogy mellette edzek is keményen akár konditerembe? Vagy szigorúan le kell mondanom ezekről? Nekem ha fogyni is kéne max 5 kilót talán,de nem tudom
júl. 28. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
29%

Nem ehetsz édességet minden nap. Átlagos egészséges életmódban kb heti 1-2x fér bele fehér lisztes vagy cukros dolog. Ha meg fogyni szeretnél, főleg. Sörözni lehet, heti 1 simán.

Ha nem változtatsz gyökeresen az étkezéseden, hiába sportolsz, dagadt maradsz

júl. 28. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

1-es: ne írj hülyeségeket! NEM a szénhidrátoktól hízik valaki, hanem a kalóriatöbblettöl.

Én minden nap eszem két kocka csokik, minden nap eszem fehér lisztes ételt is, ennek ellenére már fogytam 15 kilót, mindenféle éhezés meg szenvedés nélkül.

Kérdezö: ha elkezdesz újra mozogni, akkor valószínüleg a jelenlegi súlyodat tudod tartani, nem biztos, hogy fogysz is mellette. Számold ki a kalóraikeretedet, ha ez alá mégy 2-300 kcallal, akkor lassan fogyni fogsz.

júl. 28. 14:48
 3/9 A kérdező kommentje:
De én úgy söröztem hogy elmegyek koncertre vagy valamilyen buliba és egy hosszú éjszaka alatt megiszok nem 1 et hanem 6-7 et. 2 hete lemondtam az alkoholról de már hiányzik ez a fajta kikapcsolódás. Végig nézem ahogy mások isznak és szórakoznak én meg elunom magam úgy hogy nem iszok semmit. Én az 1-2 sör határt nem tudom betartani
júl. 28. 15:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Édesség is szintén. Kiskorom óta arra lettem szoktatva hogy minden nap kaptam a szüleimtől egy csokit, gumicukrot vagy valami édességet. És ez megmaradt, ma sincs másképp. De viszont 2 hete ezekről is lemondtam. Nem tudom meddig bírom
júl. 28. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lemondani kell, hanem mértéket tartani.
júl. 28. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

Ahogy az 5ös írja

#2 nem a szémhidráttól hízik. Nemnia ezt mondtam. Hanem azt hogy nem egészséges. Lehet valaki vékony egészségtelenülnis és nem szt kéne a kerdezonek megcelozni

júl. 28. 16:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ki lehet kísérletezni a dolgokat, de ki is lehet őket számítani. Számítással előbb kapsz hasznos eredményeket, és kevesebb hibát követsz el, mint kísérletezés közben.
júl. 28. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
6-os: a szénhidrátok NEM egészségtelenek, hanem szükségesek. A minösége nem mindegy, de kihagyni nem szabad öket.
júl. 28. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Hat nezd, valamit valamiert. Az biztos, ha nem akarsz tovabb hizni, akkor erosen redukalnod kell az alkoholt es a szemet kajakat.

Szamolni kell a kaloriat es megnezni mi fer bele.

Ezen kivul persze el lehet neha engedni magad, nem azt mondom hogy soha, de napi szinten biztos nem.

júl. 28. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!