Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 1200 kalória+ sport...

Napi 1200 kalória+ sport yoyo-t eredményez?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. nov. 1. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
hát amíg folyamatos tényleg nem.. de utána viszont mint az állat!! ne menj 1700kcal alá :)
2010. nov. 1. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha abbahagyod. Nem, ha nem hagyod abba.

De mivel 1200 kalória masszív koplalás, hosszú távon nem lehet csinálni, ezért abba fogod hagyni. Ráadásul 1200 kalóriával nem lehet rendszeresen érdemi sportot űzni, mert fizikailag képtelen leszel rá. Szóval a terv dupla bukta.

Így a válasz: igen.

2010. nov. 1. 15:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, 15:55, de nem te mondod meg, hogy én mire vagyok képes és mire nem

Napi 2 óra sportot simán levágok, ha tudom, hogy ez kell ahoz amit elakarok érni

2010. nov. 1. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

Igen, ha abbahagyod. Nem, ha nem hagyod abba.

Részben igaz, részben nem. Ha lassan emeled a kcalt, - mint ahogy én is tettem - akkor nem lesz baj. Diéta után ne rögtön 2000 kcalt kezdj el enni, hanem 1. héten 1300 kcalt, 2-3. héten 1400-kcalt, 4. héten már ehetsz 1500-1600 körül... lényeg a fokozatosság! Fokozatosan emeld, és nem lesz baj:)

De mivel 1200 kalória masszív koplalás...

Téves. Tudod mi fér bele 1200 kcalba??! Leírom neked:

Reggeli: 1-2 szelet teljes kiőrl. kenyér (darabja 90-100 kcal), 1 db kockasajt (50 kcal), 2,5 dkg csirkemellsonka (30 kcal), 10 dkg paprika (20 kcal) vagy uborka vagy valami zöldség.

Tízórai: 1-2 db alma (darabja kb. 50 kcal) vagy valami más gyümi, nem banán

Ebéd: 150 g párolt (nem rántott, és bőre nélkül!) csirkemell/pulykamell (kb. 160 kcal) vagy vmilyen hal, párolt (nem rántott!) zöldségkörettel (max. 100 kcal de sztem ennél is kevesebb). A zöldséglevesek kcal tartalma alacsony, azt célszerű választani, ne a krémleveseket! Desszertet ne egyél.

Uzsi: valami gyümi/natúr joghurt/kefir. Gyümi darabja kb. 50 kcal, 1 pohár kefir/natúr joghurt kb. 90-100 kcal.

Vacsi: saláta (ha meglocsolod olívaolajjal + sajt is van benne akkor magasabb kcal tartalom), de lehet alacsonyabb kcal tartalom is, csirkehusival, vagy tojással (1db tojás 70 kcal), sovány túróval (100 g félzsírós túró 116 kcal, sovány 76 kcal körül van.)

Ha nagyon éhes vagy, lehet korpás kekszet (1 db 16 kcal) enni, vagy esetleg 1 szelet rozskenyér/telj. kiőrl.

HOL A FENÉBE LENNE EZ KOPLALÁS?!! És még 1000 kcal sincsen...

Én ezt az étrendet követtem, sikeresen lefogytam, SOSEM éheztem, és nem is híztam vissza. persze ehhez hozzátartozik hogy most is csak hetente max 2szer eszem édességet, és sokat sportolok, sok gyümit zöldséget eszem, nem eszem fehér lisztes cuccokat sem.

Egészségesen élek, alkoholt nem iszom, kávét ritkán. Mikor a fentebb leírtabb étrendet követtem, akkor is tudtam sportolni, (heti 3 tesióra + heti 3 röpiedzés + néha torna/futás) nem voltam fáradékony sem.

2010. nov. 1. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez lemaradt:

Úgyhogy 15.55-ös, f*ck u. :P :D

Kedves kérdező: sok sikert a fogyihoz :) A kérdésedre a válasz: nem. :)

17/l

2010. nov. 1. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Az 1200 kcal úgy lenne koplalás, ha folyton péksütit/nagy cukor&zsír tartalmú dolgokat ennél. Pl. egy kakaóscsiga/mákos patkó, búrkifli stb. alapból megvan 300 kcal. (sőt, inkább 350.) ha 4-et megeszel belőlük egész nap, az már több mint 1200 kcal, és a fél fogadra se elég gondolom...
2010. nov. 1. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha tartalmaz legalább testsúly x 1.5-2gramm fehérjét,akkor simán jó és nem lesz yoyo.
2010. nov. 1. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!