Étvágycsökkentö tea?
Figyelt kérdés
júl. 17. 06:34
1/8 anonim válasza:
A magyarok elhízottjainak 70 százaléka érzelmi alapú falászavarban szenved. Arra hiába a tea mert nem étvágyból és éhségből eszünk aokat hanem érzelemből
2/8 anonim válasza:
Helyette egyél meg étkezésenként plusz 15 deka zöldséget és mar nem is leszel éhes de egészsegesebb igen
3/8 anonim válasza:
Rendszeresen, kb ugyanabban az időpontban étkezve a szervezeted megtanulja, mikor "legyen" éhes. Ha ezt a rendet bevezeted az életedbe, és soron kívül vagy éhes, akkor az érzelmi alapú éhség, amit meg kel tanulni irányítani.
Mindez munka, idő, amit nem lehet teákkal kiváltani. Dolgozni kell rajta.
5/8 anonim válasza:
Reflux miatt ittam ukko reflux teát, eléggé csökkentette az étvágyam amíg ittam. Tehát használt, de fogytam is pedig az nem volt cél :D
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az ukko teáról már hallottam, de van reflux és sima ukko tea is?
Mert én is refluxos vagyok!
júl. 17. 15:40
7/8 anonim válasza:
Az a neve hogy ukko reflux tea így keresd.
8/8 anonim válasza:
Jajj gondoltam hogy az észérvek helyett a középkori gyógyfüves mágia fog meg. Mert ahhoz nem kell csinalni semmit, csak ülni a babérokon és várni a csodát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!