Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étvágycsökkentö tea?

Étvágycsökkentö tea?

Figyelt kérdés
júl. 17. 06:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok elhízottjainak 70 százaléka érzelmi alapú falászavarban szenved. Arra hiába a tea mert nem étvágyból és éhségből eszünk aokat hanem érzelemből
júl. 17. 08:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyette egyél meg étkezésenként plusz 15 deka zöldséget és mar nem is leszel éhes de egészsegesebb igen
júl. 17. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Rendszeresen, kb ugyanabban az időpontban étkezve a szervezeted megtanulja, mikor "legyen" éhes. Ha ezt a rendet bevezeted az életedbe, és soron kívül vagy éhes, akkor az érzelmi alapú éhség, amit meg kel tanulni irányítani.

Mindez munka, idő, amit nem lehet teákkal kiváltani. Dolgozni kell rajta.

júl. 17. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Jav. *kell
júl. 17. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Reflux miatt ittam ukko reflux teát, eléggé csökkentette az étvágyam amíg ittam. Tehát használt, de fogytam is pedig az nem volt cél :D
júl. 17. 09:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az ukko teáról már hallottam, de van reflux és sima ukko tea is?

Mert én is refluxos vagyok!

júl. 17. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a neve hogy ukko reflux tea így keresd.
júl. 17. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
35%
Jajj gondoltam hogy az észérvek helyett a középkori gyógyfüves mágia fog meg. Mert ahhoz nem kell csinalni semmit, csak ülni a babérokon és várni a csodát :D
júl. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!