Szerintetek is tényleg olyan kövér lennék?
25-ös, attól hogy fiatalabb vagy mint a kérdező, attól még te is ugyanúgy el vagy hízva, és az eü kockázatokkal a későbbiekben neked is ugyanúgy számolnod kell. Arról már nem is beszélve, hogyha fiatalon kövér vagy, akkor mi lesz veled később, mivel ugyanezt az életmódot folytatod valószínűleg, így alapvetően tovább fogsz hízni, arról már nem is beszélve, hogy 30 felett szépen elkezd lelassulni az anyagcsere, ami 40-50 éves korban kezd erősen észrevehető lenni.
Értem én y hogy FPP (fat people power), de attól még nem lesz jobb a másiknak, hogy te szintén kövér vagy és támogatod ebben.
Senki nem azt mondta hogy 2 hónapon belül elpatkol, szóval jó lenne ha végre abbahagynád ezt. 1. Látványra sem az igazi, 2. Hosszútávon tönkre vágja az egészségét. Ezzel nem mondta senki, hogy már most rendelje a koporsóját, és foglaljon sírhelyet, de az sem jobb, ha nem mondjuk ki. Hát tegyük meg. Kövér a kérdező, és hosszútávon lesznek gondjai ha nem változtat, sőt, egyre többet fog hízni.
Tyúkszem, talpdeformitás, repedett szétnyílt bőr, talpdeformitás következtében vázszerkezet felborul, térdfájdalom (alapvetően nagyobb tömeg hosszú távú hatása is tönkrevágja), ér és szívrendszeri problémák, zsírmáj ami anyagcsere problémákat okoz (epekő, ehhez társulva rohamok, hasnyálmirigy szétcsesződik, ami a férfiak esetében sajnos általában halálos kimenetelű), magasvérnyomás, székrekedés és társai. Persze, vannak akik élnek 102 kilósan, sőt van aki 300 kilósan (élet 250.kg felett), de persze tegyük hozzá, hogy egy darabig és az addig folytatott életminőség sem mindegy.
Felhívtam rá a figyelmet? Fel. Azzal hogy leírtam nem azt mondtam hogy kezdje ásni a sírt, de fel lett vázolva a jövőkép ha így folytatja. Szóval kedves 32-es, köszönjük, de a saját idegrendszered épsége miatt, kérlek kövesd ki a kérdést.
25-ös vagyok, köszönöm a szép szavakat mindenkitől!
Szerintem mindenki élje úgy az életét ahogy neki kényelmes! Én sem szólok be senkinek amiatt ahogyan éli a mindennapjait.
23 éves vagyok egyébként kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!