Megettem tegnap este egy sütit. Baj lesz belőle?
Figyelt kérdés
már kb február óta életmódot váltottam, 3 hónap alatt fogytam 15 kbt és azóta nem is ettem egyáltalán ilyesmit. semmi rosszat, mondhatni.(bár az utóbbi időben visszajött 1,5-2 kg, mert többet ettem, de ez elmegy) ezért félek, hogy az anyagcserém annyira átalakult, hogy már ennyitől is hízni fogok. van alapja a félelmemnek? amúgy rendesen mozgok is, heti kb 4szer futok és tornázom is.2010. okt. 31. 11:41
1/2 anonim válasza:
Figyelj,szerintem ehetsz néha ilyet,mondjuk nem pont este,de nem lesz semmi baj így se hidd el!
Énis is fogyózom és rájöttem arra,hogy nem lehet teljesen elvonni magamtól az édességeket,mert az ember az kívánja mindig az legjobban amit nem ehet. így mindig bűnözünk,ezért én azt csinálom,hogy minden héten beiktatok egy napot amikor ehetek a kedvenc nasimból,persze nem korlátlan menyiséget.
Szóval a lényeg ó,hogy nyugi,mert 1 darab sütitől semmi bajod nem lesz.:)
További sok sikert!
2/2 anonim válasza:
szerintem az elkovetkezendo 1 evben ne egyel tobbszor sutit. igy ne aggodj,nem lesz baj belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!