Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg-t tudnék leadni 40...

Hány kg-t tudnék leadni 40 nap alatt? 165 cm, 88 kg, 27 éves nő vagyok és irodai munkát vegzek

Figyelt kérdés
A barátommal 40 nap múlva tudnánk csak újból találkozni és szeretném meglepni azzal hogy lefogyok egy keveset. Arra lennék kiváncsi hogy mennyit lehet? Le tudnék 80 kilóra? Sportolni itthon szoktam csak a szobában de szeretnek gyakrabban

2024. jún. 22. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Heti fél-egy kiló fogyás a reális egy tartható kalóriadeficit mentén.
2024. jún. 22. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Függ a diétától, attól is, hogy milyen gyorsan tudsz fogyni. Azt szokták mondani hogy 1 hét alatt olyan fél vagy 1 kg az egészséges, de valakinek simán lemegy 2 kg is. Viszont szerintem, ha nem akarsz szenvedni nagyon meg tartósan akarsz lefogyni akkor a heti -1 kg az reális lehet. Olyan 5 kg simán, de lehet, hogy még többet is le tudsz adni 40 nap alatt.
2024. jún. 22. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Meg itt szerintem nem is a kilókról van szó, mert nekem volt olyan, hogy 32 nap alatt 3 kilót adtam le, de 2 nadrág méretet fogytam (akkor voltam 22, 168cm/82kg, nő). Persze ez akkor volt, amikor napi 25 kilométert gyalogoltam, ami neked nem reális. De arra akarok kilyukadni, hogyha mondjuk elmész kondizni is akkor centiben mérd az eredményt, ne kilóban hisz a pasid is majd azt látja.

Illetve a másik nekem hogy amikor elkezdtem jól étkezni akkor lepuffadtam és már attól sokkal vékonyabbnak látszódtam.

A kérdésedre már válaszoltak a többiek, ahhoz én se tudok többet hozzátenni.

2024. jún. 22. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
11%

Csórikám, sajnállak.

Hogy sikerült ennyire idáig jutni? 88 kilóig.

2024. jún. 22. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
16%

Vajon hogy?

[link]

2024. jún. 22. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
És a 40 nap után mi lesz? Újra 88 kilóra fogsz hízni, ha nem eszel és mozogsz normálisan életed végéig. Egy pasi megléte nem fog tudni tartósan változtatni az életmódodon.
2024. jún. 22. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1600 kcal a BMr-od

2200 a sulytartasod heti 3 edzéssel

Ha 1700at eszel minden nap akkor le tudsz adni kb 3-4 kilot. Fél ruhaméret

2024. jún. 22. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a munkádat és hagyd ott azt a phaszt! Mi az hogy 40 nap múlva találkoztok?! Minden nap kell!
2024. jún. 24. 22:23
 9/10 anonim válasza:
Itt nem csak 5 kg-ot kellene leadni, változtass életmódot és járj le a terembe, vagy csak kezd el kardiozni(futás,séta stb).
2024. jún. 29. 19:34
 10/10 veszettkecske válasza:

Ez nem versenyfutás, főleg ebben a melegben...óvatosan. Ezt, ha akarsz valami komolyabbat, akkor hosszabb távon gondolkozz, párodat pedig meglepheted addig valami mással is. Le lehet adni 40 nap alatt ebből a súlyból 8 kilót, de nagyon nem mindegy milyen áron...

De motivációnak, kezdésnek mindenképp jó ötlet, csak ne az hajtson, hogy 40 nap és minél több kg. Ne negyven nap legyen, hanem: innentől kezdve.

2024. júl. 11. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!