Hány kg-t tudnék leadni 40 nap alatt? 165 cm, 88 kg, 27 éves nő vagyok és irodai munkát vegzek
Meg itt szerintem nem is a kilókról van szó, mert nekem volt olyan, hogy 32 nap alatt 3 kilót adtam le, de 2 nadrág méretet fogytam (akkor voltam 22, 168cm/82kg, nő). Persze ez akkor volt, amikor napi 25 kilométert gyalogoltam, ami neked nem reális. De arra akarok kilyukadni, hogyha mondjuk elmész kondizni is akkor centiben mérd az eredményt, ne kilóban hisz a pasid is majd azt látja.
Illetve a másik nekem hogy amikor elkezdtem jól étkezni akkor lepuffadtam és már attól sokkal vékonyabbnak látszódtam.
A kérdésedre már válaszoltak a többiek, ahhoz én se tudok többet hozzátenni.
Csórikám, sajnállak.
Hogy sikerült ennyire idáig jutni? 88 kilóig.
1600 kcal a BMr-od
2200 a sulytartasod heti 3 edzéssel
Ha 1700at eszel minden nap akkor le tudsz adni kb 3-4 kilot. Fél ruhaméret
Ez nem versenyfutás, főleg ebben a melegben...óvatosan. Ezt, ha akarsz valami komolyabbat, akkor hosszabb távon gondolkozz, párodat pedig meglepheted addig valami mással is. Le lehet adni 40 nap alatt ebből a súlyból 8 kilót, de nagyon nem mindegy milyen áron...
De motivációnak, kezdésnek mindenképp jó ötlet, csak ne az hajtson, hogy 40 nap és minél több kg. Ne negyven nap legyen, hanem: innentől kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!