Dietetikusnak milyen köszönő ajándékot adjak?
Figyelt kérdés
Esetleg lenne valakinek ötlete mi lenne jó?2024. jún. 20. 11:05
1/8 anonim válasza:
semmilyent, minden embert túlértékelt, ahogy az ajándékok is
2/8 anonim válasza:
Én nem értem hogy egy fizetős szolgáltatásért minek köszönőajándék... De mondjuk egy üveg prémium minőségű balzsamecet vagy olivaolaj?
3/8 anonim válasza:
2 kg sárgarépát.
Viccen kívül, sztem egy ajándék és utalvány, vagy egy szép virág, egy bor tökéletes.
4/8 anonim válasza:
Viccen kivul egy tal cseresznyet a piacrol
5/8 anonim válasza:
Semmit, hiszen kifizetted. Ha nagyon jóban lettetek, akkor valaki apróságot, egy kis virág, és szerintem is jó ötlet a gyümölcs.
6/8 A kérdező kommentje:
Régi ismerősöm pluszban csinál még nekem étrendet és nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját sokat köszönhetek neki azon felül, hogy fizettem. Vannak akik funkcionális analfabéták látom, mert a kérdésem nem az volt, hogy adjak e vagy sem. Fárásztóan sokan vannak.
2024. jún. 20. 15:09
7/8 anonim válasza:
En vavy grapoila termekeket adnek vagy hazi lekvarokat, szorpoket (igen, cukroaokat is hisz az is belefer barmilyen etrendbe es a dietetikus is ember).
8/8 anonim válasza:
Semmit. Miért kellene? Vagy te a vízszerelőnek meg a festőnek, ácsnak is adsz köszönőajándékot, mert megcsinálta a MUNKÁJÁT?
Elég szomorú, hogy még mindig itt tartunk, hogy köszönőajándék, csokika, pénzecske (igen, megoldható simán) jár olyanért, amiért az ember rendes munkabért kap.
Lehet lepontozni, nem érdekel, ezért is virágzik még mindig otthon pl a paraszolvencia. Undorító szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!