Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a legkövérebb magyar...

Melyik a legkövérebb magyar város?

Figyelt kérdés
Vagyis hol van a legtöbb elhízott ember?

jún. 2. 23:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván Budapesten, ahol kétmillió ember él.

Szerintem ilyen felmérés nem készült, hogy melyik településen a legnagyobb a kövérek aránya.

jún. 2. 23:59
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Ahol a legtöbb McDonald's található.
jún. 3. 00:08
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Miskolc
jún. 3. 00:15
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Én már találkoztam efféle statisztikákkal valahol, és pont azt hozták ki, hogy az anyagilag, társadalmilag, pszichológiailag lecsúszott depressziós régiókban több az elhízott (népességarányosan). És minden más betegséget is ide véve több. Pesten sok a fiatal, aki még vézna, meg létezik egy egészségtudatosabb sznob réteg is, aki a statisztikát szintén másfelé húzza. Ezzel szemben vannak olyan - nem nevesíteném - társadalmi rétegek az országban, ahol még ma is abban mérik a tekintélyt, mint száz éve: hogy kinek nagyobb a hasa...
jún. 3. 00:17
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
4 Aki egeszsegtudatos, az miert sznob? Ez lenne a normalis. Inkabb a videkiek az ostoba kozepkori mucsaiak, akik azt hiszik, hogy 100 kilo feletti a ferfi... ahogy irod.
jún. 3. 00:28
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Nyugi, egy olyan országban, ahol a lakosság nagy része elhízott és túlsúlyos ott ez a normális, aki ettől eltér, már furcsán néznek rá, hogy ő mit merészel, hogyhogy ő sportol, miért merészel vékonynak lenni...stb. Ugyan, irigykedve néznek rá, de inkább kirekesztik őket, mert nem tartoznak bele a tömegbe.

Kérdező, KSH-n is csak a 2019-es adatot találtam, de csak régiókra lebontva: [link]

Azóta nyilván más lett a helyzet

jún. 3. 09:15
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
4, hát rólam sok mindent el lehet mondani, de azt nem hogy sznob lennék, pedig egészségtudatos vagyok. :) És ha körbe nézek barátok közt, munkahelyen, nem is látok párhuzamot A két dolog között. A többi dologban amúgy igazad van, csak kat volt beletenni ezt a szócskát.
jún. 3. 09:20
 8/11 anonim ***** válasza:
32%

Érdekes, ezek szerint Győr-Moson-Sopron/Vas és Komárom-Esztergom vármegyékben lennének a legkövérebbek?

A Nyugat magyarországi régió az egyik legpénzesebb az országban. Szóval ez nem igazán korrelál azzal, hogy az elhízás főleg a tudatlan, pénztelen néprétegeket érinti.

jún. 5. 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
8 Mert az orszagon belul nincsenek tul nagy kulonbsegek... igy ahol tobb a jovedelem, ugyanazzal a primitiv mentalitassal elok tobbet zabalhatnak. Ha sokkal nagyobbak lennenek a dunantul es alfold kozott a tarsadalmi kulonbsegek, akkor mar sok jpmpdu tudatos eletmodu allampolgar is lenne dunantulon, igy megfordulnanak az aranyok.
jún. 5. 11:50
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Egy olyan statisztikában hisztek, ahol az elhízást/túlsúlyt még mindig a bmi alapján számolják? :D Mert az alapján egy csupa izom ember is elhízott, mivel semmilyen testkompozíciót nem vesz figyelembe.
jún. 6. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!