Gallits Gábor Csaba2 kérdése:
Kerekesszékben ülve egy Otthonban élve Szerintetek hogyan mérethetném le a testsúlyom?
Figyelt kérdés
Én már Több Mint 2 éve élek Dunakeszin egy Otthonban és eddig még nem sikerült leméretnem hány kg a testsúlyom és ez zavar engem,annyi biztos hogy szerencsémre nem vagyok 100 kg,mert akkor nem bírná el a Súlyomat a kerekesszékem,legalábbis úgy tudom maximum
99 kg súllyal ülhetnek ebben a székben.
#Tolókocsis fogyás
jún. 1. 18:50
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és majd megkérdezem erről az ápolókat és tavaly lett volna az egészségügyi felülvizsgálatom,de nem vittek el ugyanis nem találtuk meg az azzal kapcsolatos levelet,hogy 2023-ban mikor kell mennem oda:'(
jún. 2. 08:28
4/5 anonim válasza:
Úgy sajnálom. Egyébként ilyen helyen lennie kell ilyen széknek is, amibe ha beleülsz, akkor megméri a súlyodat. Az is megoldás lehet, ha valakivel együtt ráálsz a mérlegre. Ő fog, majd a kapott súlyból kivonja a saját testsúlyát és ezzel ~nagyjából megvan a tiéd.
5/5 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm Szépen Ezt A Választ is, egyébként azóta kiderült hogy van itt egy olyan mérleg a konyhában amit másik helyre elvihetően lefognak tudni mérni engem.
jún. 21. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!