Este mit ajánlatos enni?
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, és olvastam, hogy a gyümölcsöket írták. De az a baj, hogy azt nem bírom ki, hogy csak gyümölcsöt egyek egy étkezésnél, mert így is savtúltengésem van, egy almát nem tudok magában megenni.
(A 6 utáni nemevést meg úgy néztem itt sem ajánlják, mikor azt próbáltam, akkor nagyon idegbeteg lettem tőle, mint akinek pl cigielvonási tünetei vannak...)
Már eljutottam odáig, hogy nem eszem kenyeret, tésztaféléket, cukros dolgokat, és nem iszom cukor,tartalmú üdítőt. Csak az kéne már, hogy MIKOR, MIT egyek?
(A "google a barátod" válasz helyett inkább maradjon üres a hely.)
"Csak az kéne már, hogy MIKOR, MIT egyek?"
reggel - reggeli
délben - ebéd
este - vacsora
Legközelebb inkább kuss... bocsi, de ezt nem tudom máshogy, nem értem, miért jó hülyeségeket beírogatni a kérdésekhez.
Pláne, hogy NEM 3x kell enni egy nap, hanem 5x.
Szia!
Én úgy tudom, nem is a legjobb estére a gyümölcs, de már tényleg annyi mindent olvasni meg hallani...
Ami nekem bejött (20 kiló ment le), az az volt, hogy reggelire gabonafélék és tejtermékek, tízóraira gyümölcs esetleg (ha nem bírod magában, készíts belőle turmixot), délben főtt kaja, ternészetesen nem körömpörkölt, de bátran ehetsz köreteket, lakj jól, délután és este pedig sovány hús és saláták. Lefekvés előtt három órával egyél utoljára.
Ha szénhidrátot fogyasztasz, azt igyekezz délelőttre időzíteni, mert akkor még a napi jövés-menésben elégeted, és semmiképp sem este. Tehát pl péksütiket ritkán, és akkor is csak reggelire.
Édesítés mézzel, sok víz, vagy különböző teák.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!