Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elhagyom a kenyeret az...

Ha elhagyom a kenyeret az étrendemből milyen vitaminokat vagy kiegészítőket kell szednem, hogy pótoljam őket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Nagyon jól elvan a szervezet kenyér nélkül ,nekem elhiheted már 5 éve nem eszem kenyeret.

2010. okt. 28. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

Semmit. A fehér kenyérben (gondolom, azt ettél) semmi vitamin és ásványi anyag nincs, rost se sok.

Ilyesmik a gyümölcsökben, zöldségekben vannak.

De... reggelire lehet enni 1-1 szelet teljes kiörl. kenyeret, abban vannak hasznos dolgok, rost, ásványi anyag, vitamin. Ez jó minőségű szénhidrát, szüksége van rá a szervezetednek.

2010. okt. 28. 13:15
 3/3 spdspd válasza:

atol füg mijen kenyeret etél :P ha pls cigány kenyeret ami csak 50 ftböl kijön izé(( cigányosan mondva vakaro )) ugyan az a táp értéke én már etem olyatés hidel nagyon finom :P! én leirom neked öcsém hogy mi a hejzet a kenyérel

Kenyér (teljes kiőrlésű lisztből)

Tápanyagtartalom 1kg-ban

Energia 250 kcal 1030 kJ

Szénhidrátok 46 g

- Rost 7 g

Zsír 4 g

Fehérje 10 g

Tiamin (B1-vitamin) 0,4 mg 31%

Riboflavin (B2-vitamin) 0,2 mg 13%

Niacin (B3-vitamin) 4 mg 27%

Nátrium 527 mg 35%

(fehér)Kenyér

Tápanyagtartalom 1kg-ban

Energia 270 kcal 1110 kJ

Szénhidrátok 51 g

- Rost 2,4 g

Zsír 3 g

Fehérje 8 g

Tiamin (B1-vitamin) 0,5 mg 38%

Riboflavin (B2-vitamin) 0,3 mg 20%

Niacin (B3-vitamin) 4 mg 27%

Nátrium 681 mg 45%

nemsokatkel potolnod eszel almát meg ojan péksüteményeket aminek buza az alapja vagy esetleg pogácsát finom liszt böl készültet akor viszapotolod azal a kenyér hiányát amugy meg el lehethanyagolni a kenyeret én senagyon eszem de bepotolom másal a hiányát

2010. nov. 4. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!