Közvélemény-kutatás! Milyen szerintetek az ideális női test?
Figyelt kérdés
Fiúk kinek mi jön be, lányok ki milyet szeretne? Linkeljetek be képet is!
Minél többek véleményére kíváncsi vagyok!!!
2010. okt. 28. 00:03
21/31 anonim válasza:
Előző vagyok, [link] na pl ilyen.
22/31 anonim válasza:
Mint Südi Iringónak!!! Hmmm, iszonyat jó lábai vannak!!!
23/31 anonim válasza:
erdekes a nagy tobbseg eleg sovany lanyokat linkelt be. azt hittem szeretik a pisit husisabb lanyokat. tevedtem.
24/31 anonim válasza:
Miért szeretnénk a "hisubb" lányokat? :O
25/31 anonim válasza:
bocsi,elirtam. na de mindegy is. nem kover lanyokra gondolok hanem sokkal formasabbakra. mint a klipben szereplokre
26/31 anonim válasza:
A "hisubbat" én írtam el, bocsi :D a jelentése miatt írtam. A formás mindenki számára relatív, a gömb is egy forma, az igaz. Számomra fontos a külső, magam is figyelek rá, így számít, hogy a mellettem lévő nő is csinos legyen (ami nálam a karcsút jelenti)
28/F
28/31 anonim válasza:
11:11 neked irom,az utso vagyok. ugy ertem hogy pl. a 00:43-as kep meg pl. a 10:29-es nem valami formas. nekem egyaltalan nem tetszenek. nincs semmi alakjuk. nem ertesz velem egyet?
29/31 anonim válasza:
legalabb a 17:36-osba "husis" holgyek vannak. neked ok nem tetszenek?
30/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!