Miért jön vissza két hét alatt az a zsír ami 3 hónap alatt megy le?
12
Az izmok zsugorodása akkor mitől van. Ha egy-két hétig abbahagyom akkor hirtelen leereszkedem, a hasam meg megnő. Ez mind víz lenne? Kimegy az izmokból és lemegy hasra?
14
Natúrban nem sok értelme van a gyúrásnak. Vagyis nem több mint a focizásnak vagy biciklizésnek.
16
Persze. Egészség szempontjából mind jól. De az aerób edzés sokkal jobb mint az anaerob, tehát gyúrás. Túl passzív edzés.
14 vagyok. Már hogy ne lenne értelme. :D Te nagyon nem vagy képben. :D Natúrban is nagyon szépen lehet izmosodni, ha jól csinálod. nyilván nem megy pikk-pak.
Egyik edzés sem jobb a másiknál, szükség van aerobra és anaerobra is, csak mind a kettő másra jó.
Naturba nyomok 140et fekve 3ev utan valszeg meg fogok is fejlodni csak nar lassan
Szoval van ertelme csak nem olyannak mint te
Neked kokszal se menne
Szervezeted meg sirna hogy szetbasztad
19
Persze ha alapból 110 kilós mezo gyerek vagy vastag csontokkal úgy érthető. Hányat nyomsz?
Nekem 15 év edzés után van meg a 100 kiló fekvenyomás. 5-6 is sikerül jobb napon. Persze sosem ettem napi 4000 kalóriát, nem akartam zsírdisznó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!