Más is van aki nem tud aludni olyan éhes? 😂
Ha éhes vagy, enni kell!!!! Akkor is ha épp deficitet tartasz. Megeszel pl két szelet sonkát egy paradicsommal. 50 kcal. Semmi nem múlik rajta.
Viszint ha éhesen fekszel le akkor hosszútávon gyomorfekély lehet a sok pangó savtól
Nem tudom a mérezeid és aktivitásod de vizsgáld felül hohy biztosan nem túl kevés e a kereted.
Illetve nézd meg ittál e elég folyadéot, volt e minden étkezésedben fehérje-zsír-zöldség-szénhidrát, ettél e összesen elég szénhidrátot, megvolt e a napo 50 deka zoldseggyumolcs.
Tudom, csak vicc volt :D
Amúgy nem tudom, mit szoktál vacsorázni, meg mikor, de kb 3 órával lefekvés előtt kéne, persze, ha tudod, hogy mikor fogsz aludni kb. Illetve én túrót joghurttal vagy cottage cheese-t kefirrel keverve szoktam enni sok zöldséggel. A fehérje laktató. (kefirt vagy joghurtot csak azért teszek hozzá, nem sokat, hogy jobban csússzon, mert kicsit száraz:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!