Mell csokkentese?
Figyelt kérdés
Szeretnek kicsit kisebb melleket, es amugyis szeretnek fogyni par kilot. Most el fogok kezdeni odafigyelni az etkezesemre es edzeni is. Tudom hogy nincs helyi zsiregetes, de vannak youtube-on videok mell zsír csokkentesere. Szerintetek ezek hatasosak lehetnek?márc. 24. 17:03
1/8 anonim válasza:
Kajával és sporttal biztosan lejjebb megy. De nagy részben a kaja a lényeg. A sporttal meg szépen formálódsz.
2/8 anonim válasza:
Ahogy fogysz az egész testedből, úgy a melleidből is fogysz. Külön a melleidet nem tudod lefogyasztani, de abból is fog lemenni zsír és akkor kisebb lesz.
4/8 anonim válasza:
nem biztos, hogy akarod, a kérdést valami kövér faszi írhatta
6/8 A kérdező kommentje:
#4 18 eves lany vagyok .:D
márc. 24. 19:14
7/8 anonim válasza:
6
De ha jól sejtem a kézrátételes gyógymódját a 3-masnak nem szeretnéd 😂
Miért akarsz kisebb mellett? Túlsúlyos vagy egyáltalán?
8/8 anonim válasza:
Pedig mindig azt veszik fel főnöki titkárnőnek akinek legnagyobb a melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!