Melyik a leghatekonyabb tartos fogyasi modszer?
Az a sport és az a diéta, amit betartanak.
Olyan sportot keress, amit szeretsz, amit be tudsz iktatni (nem kell érte órákat utazgatni baba mellett), amit nem hagysz ki hetente 4-ből 3-szor. Hiába hatékonyabb pl. a futás mint a tenisz (amúgy nem tudom, hogy hatékonyabb-e, csak mondtam valamit), én utálok futni és nem is bírok, teniszezni viszont imádok. Sokkal hatékonyabb, mint otthon gondolkozni rajta, hogy miért nem mentem el megint futni...
Diéta... nos, ez bonyolultabb dolog. Egy biztos, koplalni nem lehet. Talán a fehérje-zöldség kombináció a leghatékonyabb, reggelenként jó minőségű szénhidráttal (teljes kiörl. kenyér).
A húgom norbizott szülés után, 15 kg ment le neki 9 hónap alatt, sport nélkül.
Meg egy alap dolog a testsuly temähoz (leegyszerüsitve):
Szimpla matek: A szervezetednek bizonyos mennyisegü kalorära van szükseg a müködeshez (aktivitäs, alkat, genetika, ....függö, hogy menniyre). Ha a bevitt energia több, mint a felhasznält, akkor hizol, ha kevesebb akkor fogysz. Olyan h tartos fogyäs? Lefogysz es utäna zabälsz össze-vissza hizäs nelkül?! Felejtös...
Mindössze meg kell talälni az egyensulyt, a bevitt es elegetett kaloria közt es azt betartani.
Akik elkezdtek fogyókúrázni többségében( 99%) ahogy abbahagyták vissza is hízták,sőt még többet is.
Van persze megoldás,de az nem fogyókúra,hanem a neve is más: életre szóló életmódváltás-tehát nem időszakra szól,hanem életed végéig -ha így állsz hozzá,akkor megmarad (fejben zajlik az egész,bevállalod,vagy sem? )-plusz még egy adalék,időnként korrigálnod kell,akárhogy is működik a dolog,mert életkortól fog változni a anyagcseréje mindenkinek -ezt tudomásul kell venned és bekalkulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!