Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 cm magas 115 kg-os nő...

165 cm magas 115 kg-os nő vagyok. Normális étrenddel és sok mozgással kb. mennyi a normális idő, míg lefogyok 70 kilóra?

Figyelt kérdés
Már elkezdtem néhány napja, hogy sokkal kevesebbet eszem és jól működik, pár nap alatt le is ment 3 kg. De hirtelen se akarok sokat fogyni. Mennyi lenne a normális havonta?
márc. 7. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
Hová szoktál napi 15 ezret lépni? Fél Magyarországot bejárod? Főleg 115 kilóval?
márc. 7. 17:36
 12/16 A kérdező kommentje:
10-es, én komoly párkapcsolatban élek. 11-es, a kötekedő kérdésedből nekem az jön le, hogy hiába magyaráznám hova lépek napi 15ezer lépést, te biztos nem hinnéd el és belekötnél a válaszomba. Érdekes módon az intelligens válaszolók, akik hosszan kifejtették a gondolataikat, egyikük se kételkedett abban, amit leírtam. Amúgy fogalmam sincs, hogy egy anonim oldalon mi értelme lenne a hazudozásnak.
márc. 7. 18:38
 13/16 anonim válasza:
100%
2020 nyarán kezdtem életmódváltásba. 174 cm vagyok, és akkor 101 kg voltam. Sok mozgás (szintén napi 15E lépés helybenfutással, mert pici gyerek mellett nem mehettem szabadon futkározni), semmi cukor, gabona csak reggelre, aztán sok sovány hús, hal, zöldség és gyümölcs. 2022 végére lefogytam 65-67 kg-ra, és azóta is tartom, pedig néha “bűnözök”. Menni fog, ha kitartasz a döntésed mellett, de nem sétagalopp. Rengeteg önuralom kell hozzá, és idő! Hajrá!
márc. 7. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert valaki őszuintén leírja hogy nagyon elhagytad magad és dagadt vagy miért kell lepontozni? Ez az igazság.Borzalmasan nézhet ki a tested.
márc. 8. 17:21
 15/16 A kérdező kommentje:
14-es, mert a kérdés megválaszolása helyett csak a rosszindulat árad belőled. Azért.
márc. 8. 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

#14 egy lepontozáshoz, hogy meg is jelenjen, legalább 3 szavazat kell. Próbáld ki ezen, hiába nyomsz rá pirosat, nem fog megjelenni.

Tehát nem csak a kérdező szerint vagy végtelenül szar arc, hanem többek szerint is. Mi lenne, ha ezzel foglalkoznál és nem másokat baszogatnál, amikor ők tenni is próbálnak önmagukért?

Ha meg jól vagy te úgy, ahogy vagy, akkor mássz csak vissza a köved alá és mondogasd hangosan, hogy a világ nem érdemel meg téged!

márc. 8. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!