Túl izmos és vastag a combom, mármint a hajlítóm. Mit
csináljak hogy kisebb legyen?
Figyelt kérdés
23/L 158 cm 50 kg a felsőtestem egész szálkés viszont az alsó az ami nagyon izmos, illetve ott több a felesleg de nem olyan durván. Comba és fenékben elég erős vagyok és nem tudom, hogy hogyan tudnám kisebbíteni ezeket a részeket. Mit kéne sportolnom, ennem ahhoz, hogy ne érezzem magam ilyen hatalmasnak.
Ha ezekkel az adatokkal 50 kiló vagy, akkor megkérdőjelezném ezt az izom problémát. Óvodás korodtól foglalkozol profi testépítéssel, vagy mitől lett ennyire drasztikusan izmos a combhajlítód, hogy tenni kelljen ellene? Mit sportoltál eddig?
febr. 20. 09:43
2/9 anonim válasza:
Képet.
febr. 20. 09:46
3/9 anonim válasza:
Ne sportolj olyat ami ezeket az izomkat erősíti és idővel elsorvad. Már ha tényleg túl izmos, de nem hinném. Szerintem simán ilyen a testalkatod és akkor nem tudsz nagyon mit tenni ellene. A számok jók, valószínűleg teljesen jól nézel ki. Ne a csontkollekció modellek legyenek a példaképeid, sokkal szebb és egészségesebb ha van egy kis formája az embernek. Szeresd meg magad így.
febr. 20. 10:02
4/9 anonim válasza:
Mennyi ideje sportolsz és mit?
febr. 20. 11:56
5/9 anonim válasza:
Honnan szeditek, hogy a kérdező bármit is sportol? Egy szóval nem mondta...
Kicsit sok az 158-hoz az 50 kg, hacsak tényleg nem zsír vagy hanem inkább izom. De én kétlem', hogy annyire izmos lennél, mint ahogy mondod.
febr. 20. 22:42
6/9 anonim válasza:
"Honnan szeditek, hogy a kérdező bármit is sportol?"
Veleszületetten senki nem lesz extrém izmos a lába 23 évesen 50 kilóval, úgyhogy nyilván a kérdező sportol valamit. Feltehetőleg óvodás kora óta fogalkozik testépítéssel és erőemeléssel rendszerese szteroid kúra mellett, hisz a probléma csak így reális.
febr. 20. 23:01
7/9 A kérdező kommentje:
:) gyerekként táncoltam meg aerobikoztam, illetve atletizáltam régebben de csak 1 évig. Izmos ahogy mozgom lépek látszik az izom, amivel nincs bajom csak erős felül a feszítő résznél és annyi lenne a kérdés hogy ezt a részt hogy tudnám formálni hogy ne legyen olyan erős. A futás ajánlott lenne vagy az még jobban rásegítene erre?
(Jártam kondiba is ott lehet megszaladt a kémiázgatás ;D )
De amúgy csak azért zavar mert alacsony vagyok és nagynak látom, de lehet én képzelem be
febr. 21. 02:41
8/9 anonim válasza:
Képet.
febr. 21. 07:49
9/9 anonim válasza:
Ezek a kérdések általában arról szólnak, hogy a 18-25 éves lányok azt hiszik, attól szépek, ha úgy néznek ki, mint egy anorexiás, és ha már annyi izom van rajtuk, amivel nem nyeklenek össze a saját súlyuktól, akkor úgy érzik, túl izmosak. Én nem tudok elképzelni olyan izmos nőt (most nem a szteroidos body builderekre gondolok), aki nekem ne tetszene, és szerintem ebben szerintem a legtöbb jó ízlésű férfi egyet értene velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!