Ideális esetben 75-85%. Ráadásul a konkrét zsír – amit annak veszünk – sem 100%-ban zsírszövet.
A 4-es választ nem is lehet értelmezni, hogy 100%-nál több. "Józsi, megittad mind a teljes 2 deci narancslevet a pohárból vagy maradt még benne?" "Ó, dehogy maradt, mindet megittam, sőt, 2,5 decit is megittam a 2 deciből!" Vagy hogyan kellett volna értelmezni a több mint 100%-ot, nem tudom.
Köszönöm #5, erre gondoltam. Az alatt mit értesz, hogy amit zsírnak veszünk, az nem mind zsírszövet?
4-es arra gondolt szerintem, hogy ha valaki 85-ről 75 kg-ra fogy, akkor lehetséges mondjuk, hogy vesztett 12 kg zsírt és épített 2 kg izmot…de ez nem tudom, mennyire lehetséges , hogy fogyás közben izmot építek ( és akkor a vízvesztésről nem is beszéltünk).
#6
Érdemben semennyire nem lehetséges, ha elkezdesz gyúrni, akkor totál kezdőként enyhe kalóriadeficitben tudsz építeni kb. fél évig - évig némi izmot, ami semennyire nem lesz látványos. Szóval ez az egész "leadok zsírt, közben építek izmot" egy több évtizedes baromság, szomorúan látom, hogy ilyenről még beszél egyáltalán valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!