Hány kalóriát tartalmaz egy Rubophen fájdalomcsillapító tabletta? Nagyon szeretnék fogyni. De eddig nem sikerült, pedig nem eszem semmi cukrosat és liszteset.
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 22:19
11/17 anonim válasza:
Én akkor számolgattam a gyógyszerek vagy 1 b cukormentes rágó kalóriatartalmát, amikor anorexiás voltam. Vagy beteg vagy, vagy csak azért írtad ki a kérdést, hogy elszörnyűlködjenek páran.
Mindenesetre egy tablettától nem fogsz hízni...
12/17 anonim válasza:
Nem értem miért kell kigúnyolni a kérdezőt ,hisz én ezeken az oldalakon is ,már nagyon sokszor olvastam hasonlót,vagyis hogy nagyon sok nő megvan győződve arról , hogy a napi egy szem fogigátló gyógyszerétől hízott meg . Merthogy az ő szerintük hízlal.
13/17 anonim válasza:
04:11 érdekes, mikor abbahagytam a fogamzásgátlót, akkor rögtön fogytam 2,5 hét alatt 8 kg-ot ;) addig meg hiába a sport és az egészséges étkezés....persze nyilván nem a kalóriatartalmától híztam meg...
14/17 anonim válasza:
azért egy fájdalom csillapítót ne keverjünk már össze egy fogamzás gátlóval ami átrendezi a-z-ig a hormonháztartást!!!!!!
16/17 anonim válasza:
04:11
A fogamzásgátlóknak ismert lehetséges mellékhatása, hogy súlygyarapodást okozna...és nem a tabletta töltőanyag-tartalmától. A Rubophennél nem áll fenn ilyen probléma.
17/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, én csak olyanokat ismerek, akik FOGYTAK a fogamzásgátlótól. Unokatesóm 8 kg-t fogyott 2 hónap alatt miután elkezdte szedni, pedig ugyanúgy evett mint előtte. Aztán abbahagyta, 10 kg jött fel rá -szintén 2 hónap alatt. Barátnőm iszonyú vékonyra fogyott, amikor elkezdte szedni a fogamzásgátlót. Amint abbahagyta, hízott, igaz egyből terhes is lett, szóval lehet, hogy amiatt: Sógornőm 2 hét alatt 3 kg-t fogyott amikor elkezdte szedni. Én is kb. ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!