Milyen kardiót vagy egyéb gyakorlatokat kell végezni és mennyi ideig, hogy elégessek 400 kalóriát?
Figyelt kérdés
2024. jan. 29. 11:20
3/5 anonim válasza:
Nekem ez kb 30-40 km (1,5-2 óra) bringázás, attól függ melyik bringával és milyen útvonalon megyek. Vagy egy nagyon intenzív 50-60 perces otthoni kardió edzés, mindenféle ugrabugrálós (Jumong jack, ugrókötél, kitörés súlyokkal..) feladatokkal. De én egy vékony alkatú, alacsony, fitt lány vagyok, így keveset 'fogyasztok'.
Ha rajtad több a túlsúly, magasabb vagy és edzetlen, akkor sokkal kevesebb is elég lehet.
Itt egy ilyen kalkulátor, próbáld ki: [link]
4/5 anonim válasza:
Attol fugg mekkora es milyen nemu vagy.
160 centis 60 kilos nonek kb 1.5 ora seta.
180 centis 100 kilos ferfinak 45 perc
5/5 anonim válasza:
Nekem kb 8 km futás. De ha többször futom ezt a távot, akkor is változik +/- 50. Sok mindentől függ. Pl milyen gyorsan haladok, van-e szintemelkedés, mekkora a pulzusom meg hasonlók. Az erőnléti edzésekkel jóval kevesebbet égetek azonos idő alatt, de persze az órák se pontosak, csak egy körülbelüli képet adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!