11/22 anonim válasza:
Vékony vagy! A zsír kevés rajtad.
Ami miatt nem így látod hogy nincs alatta izomréteg ami formálna illetve ahogy a többiek is írták, hanyag a tartásod.
Én amikor elkezdtem edzőhöz járni csomóan mondtak hogy nőttem meg vékonyodtam pedig csak megerősítettük a tartást segitő izmokat
12/22 anonim válasza:
Olyan kevesen hiszik el, hogy a sport olyakor többet jelent mint a fogyás. Tudom-tudom, nehezebbnek is tűnik megmozdulni mint diétázni, pedig nagyon sok embernek inkább az kéne. Pedig pillanatok alatt látványos lesz a változás. Igen, súlyzós edzés, sok fehérje. 1 hónap múlva már sokkal jobban fogod érezni magad amikor a tükörbe nézelés megnő az önbizalmad. Nyárra pedig már büszkén feszíthetsz a strandon egy kis bikiniben. :) Tudom, nehéz elthinni, de tényleg így van. :) Persz csak ha komolyan veszed. Nálam óriási változások történtek, pedig csak ottonn edzettem, igaz azt heti 5-6x. Nagyon megéri a fáradozást. :)
13/22 anonim válasza:
Rémes a tartásod, mint egy lajhár a fán. Egy kis sport jót tenne.
16/22 anonim válasza:
Ne csak a kilókat nézd. Lehet sporttal több kiló lennél, viszont jobban néznél ki. A többiek már leírták, hogy edzened kellene, nem csak az alakod miatt, hanem a hátad miatt is.
17/22 anonim válasza:
Istenem...ez is önképzavaros 15 êves!🤦🤦
18/22 anonim válasza:
Semmi formád nincs, és a tartásod is szörnyű. Na, ennyit lehet megállapítani a kép alapján.
20/22 A kérdező kommentje:
Ha lefogyok 50kgra fog vékonyodni a derekam ?
okt. 23. 15:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!