Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér vagyok? Mennyit adjak le?

Kövér vagyok? Mennyit adjak le?

Figyelt kérdés
158cm, 78kg, 19 év, lány

jan. 5. 18:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szia! Yazio applikációt nagyon ajánlom! Én is voltam hasonló paraméterekkel, mint te, és bele estem évekre abba a csapdába, hogy egy darabig sanyargattam magam,lefogytam, aztán szépen vissza is híztam... de ez az app szerintem egy csoda, évek óta használom, még így is, hogy jó ideje már teljesen normális a súlyom.
jan. 5. 21:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Ehhez a magassághoz kb a 60-65kg a max amire azt lehet mondani, hogy " husis " de nem elhízott.
jan. 6. 06:17
 13/23 anonim ***** válasza:
12%
A sok lepontozó, pl. 65, 82, 88, 72, 79% tud valami ész érvet mondani, hogy miért pontoz le, vagy csak idáig terjed az értelmi szintjük?
jan. 6. 06:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Tippre ezzel csak nyertél még egy lepontozott választ, alap szabály, nem kell a pontokon izgulni.
jan. 6. 06:36
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

13

Ha 10-es vagy, akkor én azért pontoztalak le, mert nyárig bomba formába kerülni biztosan nem fog. Ahhoz legalább 25 kg-t kéne fogynia, de lehet hogy 30-at, attól függően mennyi izom van rajta. Az minimum egy év kőkemény és következetes meló, már ha egészségesen akarja csinálni. De nyilván nem fog mindent tökéletesen csinálni, lesznek hullámvölgyek, így én reálisnak inkább a 1,5 évet látom.

jan. 6. 09:49
 16/23 anonim ***** válasza:
40%

Én azért pontoztalak le, mert nálam a nő 60 kilónál kezdődik, pláne 33 évesen 160 centivel. Francnak kéne egy csontkollekció. Van egy koleganőm 160 cm és 52 kg, konkrétan az S-es ruha lóg rajta, namost akkor a 47 kg, az olyan általános iskola felső tagozat kategória.

Szomorú, hogy mára az aszott csontváz, testképzavar lett a menő (már akinél).

jan. 6. 10:04
 17/23 anonim ***** válasza:
9%

Fél év alatt 20-24 kg-t simán le lehet adni minden megerőltetés nélkül. Szóval enyhe túlzás az, amit te írsz.

"aszott csontváz" otthon 10 kg-s súlyzóval edz, jóidőben 10 km-t fut. És bocsika, de nincs testképzavarom. Minden vagyok drágaság, csak "aszott csontváz, testképzavar"-os nem. :D :D :D

És csak hogy tudd, hazánk Európa egyik legelhízottabb országa. Hol lett volna már menő az "aszott csontváz, testképzavar"?

Az, hogy neked a duci kategória tetszik, oké, ez a te ízlésed, de így megnyilvánulni rád nézve szégyen, és ez megmutatja az értelmi szintedet is.

jan. 6. 10:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
15-25 kg
jan. 6. 12:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
17, a heti fél kiló fogyás az egészséges és tartható, ezzel számoltam. Az egy év.
jan. 6. 12:41
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Heti 0,5-1 kg fogyás számít normálisnak.

Én meg 1 kg-val számoltam. Erről csak ennyit.

jan. 6. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!