Ki tudott alakulni ennyi idő alatt ételfüggőség?
Az elmúlt időszakban szándékosan híztam. Nagyon sokat. Ennek a kapcsolatomban szexuális okai voltak, de ez most nem lényeg, nem erről szól ez a kérdés.
A lényeg az, hogy az elmúlt 3-4 hónapom konkrétan arról szólt, hogy hogyan tudnánk napról napra minél több ételt belém szuszakolni. Túl sokat is híztam, le sem merem írni mennyit. Viszont el akarok kezdeni leadni kicsit ebből, de egyelőre lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Hiába eszem tele magam, csak a kaján jár az eszem, hogy mi legyen a következő. Teljesen mindegy már, hogy mit eszem, magában a kenyeret, a hideg tésztát, csak valami legyen. Elkezdtem a kalóriaszámolást, de már reggel 10-kor elértem azt, amit egy nap lehetne, hogy egyáltalán elkezdjek minimálisan fogyni. Kicsit kétségbe vagyok esve, mert nem érzem, hogy van erőm leállni az evésről. Ennyire rövid idő alatt ki tud alakulni egy ilyen függőség? Hogy vegyek erőt magamon?
Ha valakinek extrém sok ideje lenne, akkor az előzmények: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
El kell magad határozni vagy szakemberhez fordulni,mentálisan sem de sehogy sem egészséges ez.
Kalóriadeficittel nagyon szép eredményt lehet elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!