Van valami jó kis lusta fógyókúrás trükk, vagy csodaszer?
10
Köszönöm az értelmes hozzászólást!
A Kcal számolás maga a csodaszer. :) Én próbáltam mindenféle diétákat, trükköket, praktikákat, tápláékkiegészítőket, semmi nem vált be. Csak a Kcal számolás, az viszont nagyon. :) Az első 1-2 hét piszok nehéz volt, folyamatosan éheztem, ráadásul be sem indult a fogyás még ekkor. De aztán meg tök jól ráállt a szervezetem a kevesebb kajára, a fogyás is beindult, heti 60 deka megy le. :) És még izgalmas is az egész, hogy új étlekkel ismerkedem meg, nem csak a megszokott dolgokat veszem.
Nekem ami nagy segítség ebben, hogy van egy nagyon jó sportórám, ami folyamatosan monitorozza az elégetett kalóriákat is. Nyilván ez csak becslés, mert hát nem orvosi műszerről van szó, de elég jó becslést ad. A bevitt kalóriákat pedig tudom vezetni egy appban, ami össze van vele kötve. Így folyamatosan látom, hogy aznap még mennyit ehetek, mekkora deficitben vagyok. Ha azt látom hogy húúú, már nagyon kevés a keret, akkor gyorsan lenyomok egy 20-30 perces kis otthoni edzést, és máris megnő 200 Kcal-al. :) Én nagyon szépen és egészségesen fogyok így, sokkal jobban érzem magam a bőrömben mióta ezt csinálom. Eleinte baromi nehéznek tűnt az egész, de mostanra már kifejezetten élvezem. :) Persze azért várom, hogy elérjem a célsúlyt, és mondjuk néhanapján megint tolhassak egy jó csirkepörit nokdelivel. :D De a kalóriákat akkor is vezetni fogom még egy jó ideig, hogy a súlytartás biztosan megmaradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!