Ezt miért csinálják az egyébként vékony nők?
Összecsippenti nagy nehezen azt a két centi zsírpárnát a hasán és hangosan sír hogy ő milyen kövér és le kéne fogynia. Ezt természetesen pont olyan embernek mondja akin sokkal több a felesleg,mint rajta...
Ezt miért csinálják? És nem egy nem kettő kolleganőm ilyen jelenleg is... sőt az egyik még mikor a közel 200kilos kollegina mondja hogy tudja hogy fogynia kéne akkor megszolal "neked minek, jó vagy iiiigy!"
Most komolyan ilyenkor mi jár az ilyenek fejében? Észreveszik hogy mennyire pofátlanok egyáltalán?
7-es vagyok.
Nyilván nem tudsz mit mondani, mert megválaszoltam a kérdésedet.
11-12
Én ilyen szélsőséget nem írtam, de természetesen belemehetünk ilyenbe is.
Kérdező, szerintem amíg van háború, meg éhínség, addig nem azzal kellene törődnöd, hogy a te problémád vagy másé a nagyobb.
Így jobb? Tetszett a szélsőség?
Másodjára is leírom, hogy attól mert egy adott helyzetben (jelen esetben a kilókban) neked több ledolgozni valód van, attól még a másik ember problémája nem lesz kisebb attól, hogy neki 1 kg-ot kell ledolgoznia, neked meg 20-at.
Ha valakinek valamilyen problémája van, az nem fog nem probléma lenni csak azért, mert a te problémád nagyobb. Az a tiéd, senkit nem érdekel. Mindenki a saját problémáját igyekszik megoldani. Az, hogy te féltékenységből kiírsz egy kérdést és értetlenkedsz hogy egy vékony nőnek ugyan miért probléma a 2 centis zsír a hasán, az jól tükrözi azt a jelenséget, hogy úgy gondolod te problémád a legnagyobb a világon. Ha pedig eddig eljutottunk, akkor mondom, hogy ez így is van! Mert már leírtam, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, függetlenül attól, hogy 2 centis zsírpárnáról beszélünk vagy 20 centisről.
A túl dramatizálásnak nincs értelme, az nagyon gyerekes.
Vékony, sportos vagyok, 47 kg, egy hetes nyaraláskor elengedtem magam, keveset mozogtam, de már a hét közepén túl éreztem, hogy felszaladt rám egy kevés. Nyaralás végén lehetett ez vagy 2 kg plusz kb. Nem sírtam, mikor munkahelyen élménybeszámolót tartottam, egyszerűen csak kijelentettem, hogy ez van,na.. 😂 Pedig vannak tőlem nagyobb súlyúak is.
Kérdező, szerintem itt a baj azzal van, ahogy előadták magukat. Engem is zavart az a plusz 2 kg, de nem hisztizem, nem csináltam belőle jelenetet. A plusz kg-k mindenkit zavarnak, akár csak párról van szó, akár többről.
A látványos hisztit pedig nem kell komolyan venni.
14
😂
Másodjára sem sikerült érdemben reagálnod egy olyan válaszra, ami nem arról szól, hogy puffogjunk a vékony nőkre, mert "bezzeg az gondjuk egy nagy 0".
Nem szép dolog a féltékenység dundika.
De mint mondtam (6-os vagyok), szerintem általában nem arról van szó, hogy bántani akarnák a súlyosabb nőket.
Hanem a vékony vagy vékonyabb nőket is bántja a környezetük, és nem látják magukat csinosnak, szorít a ruha, rossz a közérzete. Például a kedvese este megmarkolja azt a 2 centit és azt búgja az ágyban, hogy gyere ide fókabébim :D ez azért nyomot hagy az ember lelkében. Nézd meg, hogy mennyire megy a nyomasztás a testükből élő nőknél is, színésznők, sportolók, táncosok, nem beszélve a hétköznapi emberekről.
Mikor egy interjúban a balerina alkatú lány arról kesereg, hogy a pasija szerint még itt-ott van egy kis felesleg, naaa...és ehhez hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!