Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálják az egyébké...

Ezt miért csinálják az egyébként vékony nők?

Figyelt kérdés

Összecsippenti nagy nehezen azt a két centi zsírpárnát a hasán és hangosan sír hogy ő milyen kövér és le kéne fogynia. Ezt természetesen pont olyan embernek mondja akin sokkal több a felesleg,mint rajta...

Ezt miért csinálják? És nem egy nem kettő kolleganőm ilyen jelenleg is... sőt az egyik még mikor a közel 200kilos kollegina mondja hogy tudja hogy fogynia kéne akkor megszolal "neked minek, jó vagy iiiigy!"

Most komolyan ilyenkor mi jár az ilyenek fejében? Észreveszik hogy mennyire pofátlanok egyáltalán?

2023. dec. 10. 17:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
7-es figyelj lehet hogy neked szar, de ezt ne egy elönytelenebb helyzetűvel oszd meg. Pl gondolj bele hogy egy háborús menekültnek sírsz hogy neked milyen rossz, letört q lábkörmöd stb.
2023. dec. 10. 19:35
 12/22 A kérdező kommentje:
10# ajanlom figyelmedbe a 11#valaszat de én is elég jól kifejtettem szerintem hogy mi a problémám
2023. dec. 10. 19:38
 13/22 anonim ***** válasza:
25%

7-es vagyok.

Nyilván nem tudsz mit mondani, mert megválaszoltam a kérdésedet.

11-12

Én ilyen szélsőséget nem írtam, de természetesen belemehetünk ilyenbe is.

Kérdező, szerintem amíg van háború, meg éhínség, addig nem azzal kellene törődnöd, hogy a te problémád vagy másé a nagyobb.

Így jobb? Tetszett a szélsőség?

Másodjára is leírom, hogy attól mert egy adott helyzetben (jelen esetben a kilókban) neked több ledolgozni valód van, attól még a másik ember problémája nem lesz kisebb attól, hogy neki 1 kg-ot kell ledolgoznia, neked meg 20-at.

Ha valakinek valamilyen problémája van, az nem fog nem probléma lenni csak azért, mert a te problémád nagyobb. Az a tiéd, senkit nem érdekel. Mindenki a saját problémáját igyekszik megoldani. Az, hogy te féltékenységből kiírsz egy kérdést és értetlenkedsz hogy egy vékony nőnek ugyan miért probléma a 2 centis zsír a hasán, az jól tükrözi azt a jelenséget, hogy úgy gondolod te problémád a legnagyobb a világon. Ha pedig eddig eljutottunk, akkor mondom, hogy ez így is van! Mert már leírtam, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, függetlenül attól, hogy 2 centis zsírpárnáról beszélünk vagy 20 centisről.

2023. dec. 10. 20:22
 14/22 A kérdező kommentje:
na mindegy,köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak ^^
2023. dec. 10. 20:41
 15/22 anonim ***** válasza:

A túl dramatizálásnak nincs értelme, az nagyon gyerekes.

Vékony, sportos vagyok, 47 kg, egy hetes nyaraláskor elengedtem magam, keveset mozogtam, de már a hét közepén túl éreztem, hogy felszaladt rám egy kevés. Nyaralás végén lehetett ez vagy 2 kg plusz kb. Nem sírtam, mikor munkahelyen élménybeszámolót tartottam, egyszerűen csak kijelentettem, hogy ez van,na.. 😂 Pedig vannak tőlem nagyobb súlyúak is.

Kérdező, szerintem itt a baj azzal van, ahogy előadták magukat. Engem is zavart az a plusz 2 kg, de nem hisztizem, nem csináltam belőle jelenetet. A plusz kg-k mindenkit zavarnak, akár csak párról van szó, akár többről.

A látványos hisztit pedig nem kell komolyan venni.

2023. dec. 10. 20:48
 16/22 anonim ***** válasza:
35%

14

😂

Másodjára sem sikerült érdemben reagálnod egy olyan válaszra, ami nem arról szól, hogy puffogjunk a vékony nőkre, mert "bezzeg az gondjuk egy nagy 0".

Nem szép dolog a féltékenység dundika.

2023. dec. 10. 20:48
 17/22 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom tudják e mit okoznak ezzel, valszeg nem, mert soha nem bántották őket azzal, hogy kövérek. De kapják be tényleg. Velem is csinálják. Alultáplált kolléganő elmegy mögöttem, amúgy elfér teljesen, csak véletlenül nekem jön, mondja jaj bocsi csak nagyon dagadt vagyok nem férek el... Az ilyen csúnya vagyok dagadt vagyok kommenteket le se reagálom mert tudom hogy azért mondják hogy dicsérjem őket de tőlem nem kapják meg. Amúgy szerintem az van hogy ezek a csontik nincsenek megelégedve a testükkel és azt hiszik az egyetlen oka ennek az ha dagadtak, közben meg mondjuk csak sportolniuk kéne. Mondjuk van amikor direkt csinálják, pl engem az akkor normál alkatommal csesztetett egy "barátnőm" 15 évesen kb mindennap, én megszakítottam vele a kapcsolatot, és akkor egy másik csaj még mellettem állt de valamin megsértődött és akkor elkezdtek direkt előttem dagadtozni, ők alultápláltak voltak, és mondták mindig amikor mellettem voltak hogy jaj nézd ennyire dagadt vagyok hogy el se férek, meg feltettek egy képet és odakommentelte az egyik a másiknak hogy dagadt vagy. Később kiderült hogy tényleg engem akartak bántani nem csak beképzeltem. Na meg van amikor anyád azt akarja hogy fogyj le ezért másokat dicsér előtted hogy jaj de sokat fogytál xy, mert akkor hátha te is fogysz, na de lehet ez csak az én anyám :D
2023. dec. 10. 21:44
 18/22 anonim ***** válasza:

De mint mondtam (6-os vagyok), szerintem általában nem arról van szó, hogy bántani akarnák a súlyosabb nőket.

Hanem a vékony vagy vékonyabb nőket is bántja a környezetük, és nem látják magukat csinosnak, szorít a ruha, rossz a közérzete. Például a kedvese este megmarkolja azt a 2 centit és azt búgja az ágyban, hogy gyere ide fókabébim :D ez azért nyomot hagy az ember lelkében. Nézd meg, hogy mennyire megy a nyomasztás a testükből élő nőknél is, színésznők, sportolók, táncosok, nem beszélve a hétköznapi emberekről.

Mikor egy interjúban a balerina alkatú lány arról kesereg, hogy a pasija szerint még itt-ott van egy kis felesleg, naaa...és ehhez hasonlók.

2023. dec. 11. 06:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, aki nekem sírt, hogy ő most 50 kiló és a magasságához 48 kilónak kéne lennie. Rajtam neg volt kb 15 plusz. Mondom bár én lennék nagyon dagadt 50, de az extrém túlsúlyos 60-nak ks örülnék :D Mondjuk ez a lány minden másban rohadt önbizalom hiányos volt, ha nem volt tusvonala és úgy találkozott véletlenül olyan fiúval akinek tetszeni akart akkor hallgathattam egész nap hogy ő most mennyire beégett és biztos undorítónak találja őt a srác :D
2023. dec. 12. 05:52
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Fuhh, hogy ti milyen nagyon irígyek vagytok a vékonyabb nőkre...:D Pedig ez sem könnyű, higyjétek el. Jó nagy munka és sok lemondás van abban hogy valaki vékony maradjon, legalábbis egy bizonyos kor fölött... Én vékony vagyok, de ehhez heti 3-4 alkalommal edzek, és folyamatosan számolnom kell a kalóriákat, oda kell figyelnem hogy mit eszem. Nincsen csoki meg sütike, meg "most csak belenyalok egy kicsit ebbe a kajába mert olyan finom", meg nincsen bedobok egy darab sajtot... Zöldség van, meg natúrjoghurt, meg ízetlen csirkemell... Minden egyes bevitt kalória vezetve... Amint nem így teszek, csak úgy szaladnak fel a plusz kilók. Ez egy állandó munka, ami már évek óta tart és az életem végéig szól. Tehát ha ezen munka ellenére mégiscsak ott vannak azok a kis zsírpárnák, teljesen érthető hogy zavar. Ti meg itt szídjátok, meg 'alultápláltnak' nevezitek a vékonyabb nőket... Szégyeljétek magatokat hogy így beszéltek róluk! Tessék inkább példaként tekinteni rájuk, és megdolgozni a jó alakért. Nyavajgástól még senki nem fogyott le. :)
2023. dec. 12. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!