Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sörhasam van lefogytam 8...

Sörhasam van lefogytam 8 kilót, de nem tudom, hogy honnan mert a hasam ugyanakkora mint volt egyébként vékony vagyok. Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Semmi.

2022. júl. 11. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Hasizom kell neked, hogy bent tartsa a beledet, nem fogyás.
2022. júl. 13. 08:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor tehát többet mozogjak,futás ilyesmi???
2022. júl. 14. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
A futástól nem lesz hasizmod, ahhoz hasizomerősítő gyakorlatok kellenek. A leghatékonyabb, ha edzőterembe jársz személyi edzővel.
2022. júl. 17. 06:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Értelek.Viszont itthon is végezhetők el az ilyen gyakorlatok.

De sem időm,sem energiám nem lenne rá,a meló miatt

2022. júl. 18. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Pont erről van szó. Otthon nem fogod magad rászánni, és ha csinálod, akkor sem ~ 1 órán keresztül, mintha edzőterembe járnál. Akár valamilyen csoportos, súlyzós edzésre. Ha megveszed az edzőterem bérletet, és vannak fix órarendi alkalmaid, akkor sokkal nagyobb eséllyel és hatékonyabban fogsz edzeni. Más is meló mellett eddz, meg kell találni az időpontot, a nap 24 órából áll. Én pl. hétvégén reggel szoktam menni.

De miért tetted fel a kérdést, ha úgysem akarsz tenni ellene?

2022. júl. 18. 09:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!