Mikorra szoktad meg az új tested miután jelentős mértékben lefogytál?
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 10:07
1/4 anonim válasza:
Azért ez nem egyik pillanatról történik. Én jóformán észre se vettem, hogy már vékony vagyok, csak amikor láttam képeket magamról, akkor detektáltam, hogy basszus, tök sovány lettem, nem vagyok kövér.
2/4 anonim válasza:
Folyamatosan ahogy fogytam. Egy fordulopont volt amikor egy jo nagy adag nyari ruhat rendeltem amilyeneket azelott nem vettem volna fel. Meg ugye kisebb meretben
3/4 anonim válasza:
Hatalmas öröm volt, amikor újra belefértem egy évek óta nem hordott ingembe.
De a fogyás nem hirtelen megy végbe, hanem fokozatosan, úgyhogy úgy voltam, mint az első, hogy meneteles volt a fogyás és a hozzászokás is.
4/4 anonim válasza:
69-ről indultam, de...
Nem vettem észre, sajnos. Sokan szóltak, hogy már túl sok, de legyintettem, áh dehogyis, hülyék vagytok.
Végül majdnem kórházba kerültem 40 kiló alatt. :(
Félelmetes, mert most, gyógyultan elborzadok, milyen rhadt sovány voltam, de akkor nem láttam.
Most 54-55 vagyok, néha 57 is (alapvetően ez a normális súlyom, ami sok-sok-sok éven át voltam, mielőtt meghíztam volna), ingadozik, teljesen oké. Nem fogyókúrázom többé, eszem, amit kívánok, és sportolok, mert jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!