Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindenmentes diétára vannak...

Mindenmentes diétára vannak jó oldalak amiket ismertek esetleg online shopok?

Figyelt kérdés

Sajnos glutén-tej-tojás, valamint zab, mogyoró és élesztő intoleranciám van. :(

Nagyon el vagyok emiatt keseredve, de muszáj lesz betartanom szigorúan, mert a hasmenésen kívül más kellemetlen tüneteket is okoznak (pl: bőrtünetek, mogyorótól erős köhögési inger, mindegy h sima vagy földimogyoró).

Szerencsére mogyorón kívül minden magot ehetek, mandula és kókusztejet iszom főleg, minden hús, zöldség-gyümölcs jöhet.

Mindenféle tippnek, segítségnek örvendek, mennek majd a zöld kezek! :)

27/N

2023. nov. 12. 22:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezö: egyrészt van több mindenmentes oldal, ahol találsz sok jó receptete, másrészt a vegán receptket között is rengeteg van, ami segíthet - persze arra érdemes odafigyleni, hogy ne tartalmazzanak helyettesítö termékeket (vegán mühús és társai, ezek gyakorlatilag ipari hulladékok), de a növényi tejtermékek között találhatsz olyat, amit tudsz fogyasztani, csak az összetevöket kell nagyon figyelmesen végigolvasni. Az, hogy húsfélét fogyasztasz, nem zavar ebben az esetben sem, ha az étrend többi része vegán.
2023. nov. 13. 11:14
 12/18 A kérdező kommentje:
11-es sokszor ettem vegán ételeket már, pl: tofus curryt ami kókuszkrémmel készül. :3
2023. nov. 13. 12:59
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Amit még ajánlani tudok:

[link]

Webshopjuk is van. Egy csomó speciális élelmiszert árulnak.

2023. nov. 13. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Én Szafis termekeket fogyasztok,abbol sutok pekarut :)
2023. nov. 13. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
A 11-es vagyok: ezek szerint felfedezted már, de ha direkt ilyen receptekre keresel, rengeteg új, finom és "mentes" ételeket találsz.
2023. nov. 13. 14:52
 16/18 A kérdező kommentje:
2 éve követem instán az ilyen főzös csatornákat, a vegán kaják már azelőtt is bejöttek, hogy kiderült volna a gond. A helyzet az, hogy attól hogy valami vegán, nem lesz gluténmentes, szóval érted...
2023. nov. 13. 14:59
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Azt tudom, de a vegán esetben már csak arra kell figyelni, hogy gluténos ne legyen benne, nem még egy csomó egyébre, másrészt meg nagyon sok receptnél eleve megadnak gluténmentes változatot is.

Nekem elég hasonló a problémám, csak én glutént ehetek, cserébe viszont semmiféle állati fehérjét nem, sem húst, sem tej/tejterméket, sem tojást, ami szintén nem egyszerü

2023. nov. 13. 15:21
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

Egy jó oldal: [link]

Hivatalosan vegán, de receptek nagy része mindenmentes, egyértelmüen gluténmentes is.

2023. nov. 13. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!