Mindenmentes diétára vannak jó oldalak amiket ismertek esetleg online shopok?
Sajnos glutén-tej-tojás, valamint zab, mogyoró és élesztő intoleranciám van. :(
Nagyon el vagyok emiatt keseredve, de muszáj lesz betartanom szigorúan, mert a hasmenésen kívül más kellemetlen tüneteket is okoznak (pl: bőrtünetek, mogyorótól erős köhögési inger, mindegy h sima vagy földimogyoró).
Szerencsére mogyorón kívül minden magot ehetek, mandula és kókusztejet iszom főleg, minden hús, zöldség-gyümölcs jöhet.
Mindenféle tippnek, segítségnek örvendek, mennek majd a zöld kezek! :)
27/N
Azt tudom, de a vegán esetben már csak arra kell figyelni, hogy gluténos ne legyen benne, nem még egy csomó egyébre, másrészt meg nagyon sok receptnél eleve megadnak gluténmentes változatot is.
Nekem elég hasonló a problémám, csak én glutént ehetek, cserébe viszont semmiféle állati fehérjét nem, sem húst, sem tej/tejterméket, sem tojást, ami szintén nem egyszerü
Egy jó oldal: [link]
Hivatalosan vegán, de receptek nagy része mindenmentes, egyértelmüen gluténmentes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!