Hogyan tudnék lefogyni? Személyi edzőt aki online tudna segíteni és megszervezni nekem hogyan iktassam be az edzést és milyen edzések lennének jók tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
elég rendszertelen az életem. 3nap 12ezés (nappal éjszaka) raktári munka cipekedés sok séta, aztán 3nap pihenő.
Hasról szeretnék leginkább fogyni de elég nehézkesen megy. Az étkezésem munka időben csak egy ebéd mert olyankor nem vagyok éhes, pihenő napjaimba viszont próbálom betartani a 3 étkezést. 160centi vagyok 57-58 kiló így nem sok de viszont minden felesleg a hasamra megy és úgy nézek ki már 22 évesen mint egy terhes, ami bosszant.
2022. ápr. 19. 20:55
1/2 anonim válasza:
pénzkidobás a személyi edző, nem is értem:D ezer féle edzős videó van fent yt-n, futás is ingyen van ahogy a kondiparkok is
2/2 anonim válasza:
Nagyon is hasznos egy jó személyi edzés. A helyedben nezegetném a közeli termek edzőit a neten és elmennék a terembe megnézni hogy hogy bánnak az edzettekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!