Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma alig ettem valamit, mit...

Ma alig ettem valamit, mit csináljak? :-O

Figyelt kérdés
Suliban ettem egy kakóscsigát, ebédre pedig egy vékony szelet pirítóssal tatárbifszteket, meg még salátát :-O Ennyi volt egész napra. Mit csináljak most? :S Nagyon nem akarok koplalni, hogyan "egyek" még? :S Most emiatt érzem magamat rosszul, hogy ezt elb.asztam :S
2010. okt. 19. 21:01
 1/10 anonim válasza:
fogyózol? az étvágytalanságnak kismilió oka lehet áltaában stressz feszültség vagy izgalom.. én se sokat eszek de próbálok sokszor keveset, nekem beválik
2010. okt. 19. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Egyé' vazze!!!!
2010. okt. 19. 21:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Az volna a baj, hogy most már este van, és azt mondják, hogy estére ne együnk sokat, meg ne éhezzünk meg(éhes nem is vagyok, mármint nem érzem), és nem tudom, mit egyek gy este, ha gyakorlatilag semmit nem ettem ma :S
2010. okt. 19. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
hát este nem evés ide-oda én 19órakkor ettem 6rántottgombát rizzsel tartárral, lelkiismeretfurdalás nélkül :) (pedig fogyózom) te is egyél nyugodtan, ha éhes a szervezeted, úgyismegemészti, ettől nem hízol el :) gyümölcssali/ műzli tejjel/tojásrántotta? sok a lehetőség :) jóétvágyat!
2010. okt. 19. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:
ha nem vagy éhes akkor ne egyél, úgyis alszol mindjárt, jobb úgy lefeküdni, hogy nem érzed a hasadban azt a kis valamit, mintha amiatt nem tudnál aludni
2010. okt. 19. 21:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Még k.b. 2 óra múlva fogok efeküdni...mikor kiírtm a kérdést, ettem még tatárbifszteket egy szelet pirítóssal(mármint 1 szelet kenyér, kettőbe vágva), most meg salátát eszek(uborka, paradicsom, káposzta, fetasajt, jughurt), amibe aprítottam csirkemellfelvágottat, k.b. 3 szeletet :S Nem tudom, jól csináltam-e :S:S:S :(
2010. okt. 19. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért, ha nem jól csináltad, akkor mit csinálsz utólag? Olyan jók ezek az értelmes kérdések...
2010. okt. 19. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Jol csinálod..a koplalást!!!
2010. okt. 20. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Jól csináltad. Ha rendesen ebédeltél volna, nem lenne semmi gond.

Amúgy én gombalevest és hot-dogot vacsoráztam. Jó volt. :)

2010. okt. 20. 09:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem akarok koplalni, csak elfelejtettem enni :S
2010. okt. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!