Na most ez a nap milyen volt? Gyrost, tortillát meg kenyeret ettem, de mégis alig éri el az 1000kcalt.
Az alapanyagok súlya pontosan megvan mindennek,csak azt már nem írom ki mert éjfél lenne:)
Reggeli: 2 toast kenyér 96kcal,csirkemellsonkával 19kcal, diétás lekvárral 11kcal, 50ml 1,5%tejből kv 27kcal
Tízórai: 60g fahéjjas alma-20kcal
40g rántott csirkemell 100kcal
30ml 1,5% tejjel kv 14kcal
Ebéd: egy norbis pita 183kcal
energiaital-8kcal
zöldségek a pitába(uborka,póréhagyma,jégsaláta,lilahagyma,paradicsom,kukorica,74g csirkemell) 155kcal
mártás: 8g 12%tejföl 17kcal, 9g light majonéz-26 kcal, 40g natúr joghurt 19 kcal.
14:30kor ebédeltem így az uzsi-vacsi 6kor volt
Uzsi-vacsi: nektarin 10kcal
1 tortilla (130kcal) elfelezve, az egyik tölcsérbe tettem 1 tojásfehérjével összekevet 70g túrót édesítővel és vanilliaaromával. A másik kis tölcsérbe,azt amit délbe a pitába tettem csak jóval kevesebb mennyiséget. Ez összesen: 293kcal.
Most 7től kardiózok elvileg 60percet,de olyan meleg van hogy lehet csak 30perc fog menni.
Mivel a kajám eddig csak 1000kcal volt, még eszek kb 150g túrót edzés után az még 110kcal.
Mi a véleményetek erről a napomról,sok finom laktató kaját ettem,és mégis csak ennyi kcal. Akkor most ez így jó?
Na,megvagyok,de csak 52perc ment :)
Két fajta kenyeret veszek, az egyik a ceres slimm a másik meg valami teljes kiőrlésű,nem emlékszem már a nevére. Mindkettőt a Tescoba veszem,van ott kb 30fajta toast kenyér,na én átbogarásztam az összeset és ezt a kettőt találtam a legjobbnak.
A slimmnek 20grammja(azaz 1 szelet) 42kcal. A teljes kiőrlésűnek 20gr (1szelet) 47kcal.
Mondjuk én külön lemérem mindíg a szeleteket mert van mikor 21-vagy 22grammosak és így ugye növekszik a kcal értékük is. Bár fagyasztva tudom csak lemérni őket,lehet ezért nehezebbek :D De azért csak rászámolom plusza azt a pár kalóriát,biztos ami biztos:)
Azt írtam hogy a grammokat nem írom ki mindenhol,viszont a kcal pontosan ki van számolva.
Az alma 55g almát jelent. Az energiaital pedig light amiben 100ml-ben van 3kcal,és ez 250ml volt .
170/61-62 23/N vagyok.
Táplálóbb? Jóformán minden étkezésemben csirkemellet ettem,sok zöldség,minőségi zsír-omega3,sovány túró,kicsi gyümölcs.
Azt azért leírom mielőtt nekem támadnál,hogy én ingadoztatom a napi bevitt kalóriáimat. Heti 3napot 1100kcalt eszek,4nap 1500-1600kcalt,és kéthetente egyszer 2500kcalt.
Van olyan is hogy egész nap csak csirkemellet eszek csirkemellel. Volt olyan is hogy jóformán csak zabkását ettem egész nap mert azt kívántam. De mindíg a kalóriahatárokon belül maradok.
Ennek a pitás dolognak azér örültem most mert az 1100kalóriás napjaimra tökéletes,ráadásul sokkal jobban laktatott mint kb fél kg csirkemell. És hát látványra és ízre is kellemesebb volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!