Az mitől van, hogy nagyon durván ki tudom nyomni a hasamat, és ahogy visszahúzom, szinte el is tűnik?
20 kilót fogytam eddig, kb még egyszer ennyi le fog menni még a jövő év végéig. Nem lóg a bőröm, tulajdonképpen ezelőtt is meg tudtam csinálni a fent említett “mutatványt” csak most azért is furcsa az egész, mert nem vagyok már olyan kövér, hogyha kinyomom a hasamat, akkor úgy nézzek ki, mint akik ikrekkel terhes (nagyon hatalmas tud lenni) majd mikor visszahúzom, sőt jobban mint az eredeti állapota, kb a 80%-a eltűnik…
A nyugalmi állapota kb a kettő között van, de inkább a behúzott állapotra hasonlít, szóval 60-70%-kal nagyobbra tudom felfújni, mint az eredeti állapota.
Ez mitől van? Megnyúltak volna az izmok? (Régen rengeteget söröztem.)
"Ez mitől van? Megnyúltak volna az izmok? (Régen rengeteget söröztem.)"
Ez hogy jön ide? A sörhasnak semmi köze a sörhöz, remélem tudod. :D
2# De. Az alkoholt kezdi el lebontani a szervezet legelőször, a kaját pedig oda pakolja a hasra. + a vizesedés + a szénsav miatti felfúvódás.
1# Lehet. Bár én még nem nagyon láttam embert magamon kívül. Viccen kívül.
Hangos a hűtő
Biztos a sok sörtől
3# Nem.
Ennél nagyobb hülyeséget is rég olvastam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!