11/16 anonim válasza:
Férfinál a -110/-115 csak akkor működik, ha semmi izma. Átlagos izomzattal rendelkező férfi -100-zal se pocakos.
12/16 anonim válasza:
Szerintem tökéletes körül van 🙂
Én ekkora magassággal voltam 54, belefért, de visszanézve a 2 évvel ezelőtti képeket, azért elég vékony voltam.
Egy éve szültem, most 62 körül vagyok, szerintem ez is tűrhető, sőt, talán így egy kicsit jobb is.
Az 58 meg pont a kettő között van 🙂
13/16 anonim válasza:
11-eshez: akkor én erre rácáfolok, amúgyis sok dologban kirívó eset vagyok. (Valamiben klinikai csoda is.) Bár más dolog, hogy gyerekként bélpuffadásom volt és továbbra is abból maradhatott fent kicsi. Azt letornázni semmivel sem lehetett és a 16 kiló fogyás teljesen váratlan helyzet volt sok-sok év után.
14/16 anonim válasza:
Na a sok lepontozo dagadt huszar 😂
16/16 anonim válasza:
Ennyi vagyok és úszógumim, narancsbőröm is van. 38 körüli a ruhaméretem. Jó, nem vagyok elhízott,de elégedett sem, ez testalkat függő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!