Mennyi kalória ez kb?
2 körte
4 szilva
2 paradicsom
2 répa
1 banán
15dkg párizsi
1 főtt tojás
1 gerezd fokhagyma
1 kis pohár tejföl
2 kifli
Köszönöm az értelmes válaszokat:)
2körte: 100kcal
4szilva:228
2paradicsom: 44
1banán:103
2répa:70
1tojás:68
2kifli:260
1pohár tejföl(100g):173
a gerezd fokhagymát nem tudom,de ez eddig:1046kcal
de szerintem a hagyma nem sok.
Fel kell, hogy világosítsalak, kedves linkküldő, hogy a kalóriatáblázatban nem darabra adják meg az értékeket, ezt általában nem is lehetne, hiszen nem minden olyan egyforma, mint két tojás, hanem 100 g-ra. A szilvánál fogtam gyanút, 4 szem szilva semmiképp nem lehet 228 kcal.
1.
Én is 1000 körül tippeltem. Köszi a válaszokat!
Párizsi helyett milyen felvágott/egyéb javasolt?
Sovány sonka. De inkább egyél meleg ételt, baromfit, halat, melegen elkészített zöldséges ételeket. A gyomrot nem kell ridegtartáson tartani. És neked is mondom, mint mindenkinek, 90%-os valószínűséggel nem kell fogynod így látatlanban. Arról nem beszélve, hogy a drasztikus fogyás vagyis hiánytáplálkozás után kétszerannyi jön vissza. Nem 1000 kcal-t kell enni, hanem 1500-at még annak is, akinek fogynia kell.
1.
kcal.hu
és egy jó adag tejtermék és hússzelet, mert fehérje kb 0 az étkezésedben, arról nem is beszélve, hogyha 8 éves elmúltál, akkor rohadt kevés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!