HIEMT testkezelés ártalmas?
Nost gyorsan megnéztem mi ez, a régi jól bevállt ( pénzlehúzásra), elektromos impulzusokkal rángassuk a hasunkat.
Aki elhiszi, hogy ettől fogy, vagy valóban erősödik, az meg is érdemli…
Mivel bitangul összehúzza a hasfalat, valami roncsolás emiatt izomsűrűség növekedés megeshet, de ez inkább optikai tuning.
30 éve mióta benne vagyok a fogyás iparban kb 5évente váltja egymást a két csodamasina…
Háj rázó vibrációs gép (pl flabelos)
Utána elektromos izomstimulátor…
Aztán új, mindennél hatékonyabb háj rázó vibrációs gép, majd utána elektromos izomstimulátor…
Aztán háj rázó vibrációs gép, aztán elektromos izomstimulátor…
Néha köztes időszakban meg megjelenik egy egy teljesen felesleges kamu hasizomgép, pl oto chili vagy mi a fene volt a neve pár éve, bár megmondom őszintén, akkori barátnőmnel volt oto chilije, és kimondottan szívesen elnézegettem ahogy pucsít rajta, uh valami haszna volt :D
Kb ez a két csodamasina már a 90es évek eleje óta időről időre újra meg újra megjelenik és újra meg újra bedőlnek neki az emberek, hogy ezzel majd aztán diéta meg életmódváltás nélkül úgy fogok kinézni, mint egy görög isten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!