Mitől tudnék "húsosodni"?
Figyelt kérdés
Eléggé vékony vagyok, és hízni szeretnék, de nem úgy, hogy csak a hasamon lesz zsír és kész, hanem, hogy a kezeim is vastagabbak legyenek, stb., de nem elhízni.
Tudom, hogy ehhez sokat kell enni, de mit?
2010. okt. 17. 14:24
1/6 anonim válasza:
Azt, hogy hova hízol nem te döntöd el, hanem attól függ, hogy milyen genetikai adottságokat örököltél a szüleidtől.
Szerintem ne hájra hízzál, hanem formásodj sportolással és egészséges étkezéssel. Nagyjából ugyanazt kell csinálni, mint annak, aki fogyni akar, csak több a szénhidrát és nem árt konditeremben is edzeni.
2/6 anonim válasza:
sport és nagyobb fehérjebevitel kell, nem mértéktelen zabálás...izmot kell építeni
3/6 A kérdező kommentje:
köszi, én is ilyeneket olvastam.
fehérje + sportolás akkor?
2010. okt. 17. 15:46
4/6 anonim válasza:
Igen. Ha így csinálsz, izmosodni kezdesz, és arányosan fogsz kitelni, nem zsírosodni. Attól is függ, fiú vagy-e, vagy lány, és milyen korban vagy éppen.
5/6 A kérdező kommentje:
fiú,14 és fél
2010. okt. 18. 16:30
6/6 A kérdező kommentje:
viszont gyúrni nem akarnék, mert állítólag megállok a növésben (egyszerűen megfogalmazva, mert h az izom benövi a csontot v vmi ilyesmi) és csak a saját súlyoddal edzhetsz, azaz fekvő, felülés, ilyenek.
2010. okt. 18. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!