Mit tegyek ebben a helyzetben? (lent hosszabban)
160 cm magas vagyok és 47-48 kg-os BMI alapján teljesen átlagos súlyom van, de Én mégis azt érzem van rajtam egy kis felesleg. Emiatt egy hónapja megcsináltam egy diétát is amivel szépen lementem 45 kg-ra. Jól éreztem magam úgy, de a főbb gondomat (erre akkor jöttem rá) nem is a súlyom jelenti hanem az hogy van egy kis felesleg a hasamon. Rengeteget sportoltam emiatt szépen meg is erősödtem, de a hasamról nem jött le a felesleg csak egy kevés viszont laposabb lett (gondolom mert nem ettem szénhidrátot --> nem puffadt fel), de miután abbahagytam a diétát és elkeződött a suli újra nasizni kezdtem (bár kevésbé mint a diéta előtt), és így a hasam nagyobb lett. Az izmok megmaradtak, de nem jön le a felesleg a hasamról.
Most azt találtam ki hogy abbahagyom a nassolást és csak kizárólag pénteken délután egyetlen egy darab egészségtelen ételt fogyasztok el (pl: croasson, csoki stb..)
Az étkezésem pedig így nézne ki:
Reggeli: alma/ bio müzliszelet
Ebéd: menza (itt nem eszem meg mindig a teljes adagot
Vacsora: Joghurt és kis müzli/ egy kis szendvics (barna kenyérrel)
Ha ezt elkezdem akkor lejöhet a hasamról az a felesleg? Milyen edzést ajánlanátok még mellé amit otthon megtudok csinálni? Esetleg hétvégente böjtöljek?
Előre is köszi a válaszokat!
Valoszinuleg nincs felesleged hanem ahogy irtad, egeszseges vagy, kifejezetten vekony. A baj hogy nem vagy izmos ahhoz hogy formás legyél. Ha egy kockahas felett lenne a mostaninfelesleged a hasadon akkor észre se vennéd
Tehát amit javaslok hogy egyél ennél többet és eddz. Ha csak a hasad zavar akkor arra. Pár hónap alatt lesz eredménye
Azoknak igaza van, akik azt mondják izmosíts.
Viszont eszembe jutott, hogy nem lehet, hogy te még azt látod túlsúlynak, hogy a belső szerveid kinyomják a hasad?
Bármit ehetsz, csak mértékkel. Nem kell ehhez diétáznod.
Ami a hasadat illeti, nincs helyi zsírégetés.
Végezz súlyzós edzéseket (is) az egész testedre.
Nem vagy átlagos, már egészségtelenül alacsony testzsírszázalékod van!
Próbáld megérteni, hogy a női testre ( a hasra is! ) KELL a zsír! Szükséges, fontos, és normális!
Teljesen természetellenes, ha egy lány hasán nincs egy kis zsírpárna, ráadásul nem is esztétikus a deszkahas!
Ha önképzavarod van, akkor tagadás helyett kérj szakmai segítseget, egyáltalán nem szégyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!