A nyáron sajnos nem figyeltem oda és eléggé elengedtem magam. Tanévnyitó előtt amikor próbáltam fel az ünneplőmet, akkor realizáltam, hogy baj van, ráálltam a mérlegre, és hát eléggé el voltam képedve, ugyanis 12 kilót híztam.
Semennyit, 4,5 éve váltottam életmódot és tartom a fogyással elért súlyomat. Túl sok meló volt ahhoz, hogy elcsesszem. Inkább tudatos maradok folyamatosan. Nehéz nagyon, de lefogyni mégnehezebb volt számomra.
3. Nincs 12 kilóban semmi extra. 3 hónap alatt simán feljön nekem is annyi, ha nem figyelek oda mit eszem. ( feljönne, ha hagynám) de én már megtanultam a leckét...
2023. szept. 5. 00:20
12/22 anonim válasza:
-15 kiló eddig május 1. óta.👍💪
2023. szept. 5. 00:38
13/22 anonim válasza:
15 kilót híztam. :)
2023. szept. 5. 05:47
14/22 anonim válasza:
20 kgt hiztam, kb egyik ruhám se jön ram. 19L
2023. szept. 9. 09:43
15/22 anonim válasza:
Dagadékok... Ha már tizenévesen elfolytok, mi lesz 20 év múlva?
2023. szept. 9. 13:41
16/22 anonim válasza:
Akkor olyanok leszünk mint te!
20 kiló nyári szünetben az nem gyenge... Az heti 2!
2023. szept. 9. 20:49
17/22 anonim válasza:
14-es
Esetleg valami betegség miatt híztál meg vagy ha nem túl indiszkrét kérdés, akkor mi miatt?
2023. szept. 9. 23:27
18/22 anonim válasza:
Semmilyen betegség nem all a háttérben, csak szimplán egész nyaron ettem kb folyamatosan. Nem volt semmi dolgom, így egész nap filmet, sorozatokat neztem és melle mindig ettem valamit. Barátokkal, ismerősökkel szinten kajalni mentünk mindig. Nyaralásról ne is beszeljunk
2023. szept. 10. 10:25
19/22 anonim válasza:
Szeretnéd majd leadni ezt a 20 kilót vagy így is elfogadod magad?
Semmi rossz szándék nincs a kérdésemben nyugii😅
2023. szept. 10. 12:43
20/22 anonim válasza:
Azért lássuk be, ehhez ész, és nem kevés tehetség kell, hogy szivem egész nap semmit nem csinál csak sorozatot néz és közben tömi a fejét.😆 És nem tűnik ám föl neki +10 kilónál, hogy hupsz, ez így nem jó, inkább +20 kilót behízik.😆 Ha valakinek tényleg ennyire semmi nincs a fejében, azzal mit lehet kezdeni...? De nem baj, jövő héten kiírja szivem kérdésnek, hogy talált a Femina.hu-n egy napi 450 kalóriás csontleves diétát, az mennyire hatásos?🤣🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!