Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Miért látom...

Miért van ez? Miért látom így? Mással is van ilyen?

Figyelt kérdés
Hiába fogyok nem látom a változást, sőt, ha hosszabb ideig nézem magam, akkor egyre kövérebbnek látom magam.
2023. aug. 15. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj magadról képeket amiket majd vissza tudsz nézni. Ne nézegesd magad, ne görcsölj rá ennyire.

Ha valóban fogysz és mégis kövérebbnek látod magad, testképzavar. És igen, rengetegen látják még ezt így, amikor elkezdenek dolgozni a formájukon. A fogyás nem csak a centik csökkenéséből áll. Ugyanannyira fontos az önmagadhoz való hozzáálláson, gondolkodáson is dolgozni/javítani.

2023. aug. 15. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel folyamatosan látod magad, így a változást nem fogod észrevenni, hisz idomul hozzá az önképed.

Ha a sok nézegetéstől kövérebbnek látod, akkor ne nézegesd magad, mert még testképzavaros, anorexiás leszel.

2023. aug. 16. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Tükörben én sem láttam sokáig a változást, pedig nagy feleslegem volt, és sokat is fogytam.

Megszokod a tükörképed ami apránként de folyamatosan változik. Ezért látod úgy, mintha nem történt volna változás. Én tudatosan készültem arra, hogy a testképem ne legyen zavaros, így fotókat csináltam. Ez a legjobb módszer arra, hogy nyomon kövesd.

Csak magamnak 10 kilónként csináltam fehérneműs képet, ruhásat meg 25 kiló fogyásonkét, és mindkét esetben látszott a változás amikor összehasonlítottam. Így én előbb láttam valójában a fogyásomat mint mások. A környezetem -60 kiló után kezdte a megjegyzéseket tenni rám, negatívat és pozitívat egyaránt. (az össz fogyásom 106), tehát a feleslegemnek több mint a felét le kellett adni ahhoz, hogy látványosabb legyen. Addigra már én is láttam a tükörben is.

2023. aug. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!