Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka, hogy amikor...

Mi lehet az oka, hogy amikor nagyon kedvelek valakit és látom, hogy boldog mással teljes az élete nélkülem is, akkor csalódottság és düh fog el?

Figyelt kérdés
Nem tudom mihez hasonlítani. Nem csak férfi esetben, ha egy új barátnőről van szó és látom hogy neki vannak nálam fontosabbak, szóval minden esetben mikor megszeretek valakit.
2017. aug. 6. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Ezzel én is így vagyok.
2017. aug. 6. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Én is.

Szerintem féltékenység. Azt akarjuk hogy ugyanolyan fontosak legyünk másoknak mint ők nekünk.

2017. aug. 6. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert Magyarországon élsz, ahol az emberek többségét a penész eszi, amikor tudatára ébrednek annak, hogy a környezetükben boldogul valaki.
2017. aug. 6. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
15%

Féltékenység, birtokolási vágy, agresszió.

Ezek mind külön-külön is súlyos mentális problémák. De általában ezek együtt járnak, ami egy súlyos esetre vall.

2017. aug. 6. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Ezek természetes emberi érzések. Semmi beteges vagy rosszindulatú nincs benne.

Gondolom, neked nincs annyi ismerősöd, barátod, mint a másik félnek, így több időt is töltenél vele. Neki viszont vannak más programjai is.

2017. aug. 6. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem természetes emberi érzések. Természetellenesek és nem kell emiatt lenullázni, mert nem tetszik a válasz és kimondom a hibátokat. Szerencsére ezek nem mindenkiben vannak benne, csak a mentálisan beteg, sérült emberekben. A rosszindulatúság, düh a másik iránt, a birtokolási vágy és féltékenység egyáltalán nem természetes és főleg nem normális. Mindez csupán azért, mert a figyelem nem kizárólag a tiétek! Inkább kezeltessétek magatokat, mint, hogy letagadjátok a bajotokat.
2017. aug. 6. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Féltékenységnek hívják, és szerintem mindannyian így érzünk valamilyen szinten :)
2017. aug. 6. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Hatos válaszoló, akkor te nem is bánnád, ha a barátnőd velem kufircolgatna szabadidejében helyetted, ugye?

Jól néz ki? Telószámot kaphatok?

2017. aug. 6. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:
El vagy varázsolva kisfiam! Ha kiforgatod más szavát és totál másképp értelmezed mind a kérdést, mind a választ, akkor te még értelmi analfabéta is vagy! Őszintén sajnállak!
2017. aug. 7. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok. Ha valakit szeretünk, akkor ÖRÜLNI kell a sikereinek!

Nem pedig csalódottság, düh és agresszió.

EZ beteg dolog és sérült!

2017. aug. 8. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!