Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalóriadeficit, edzés nélküli...

Kalóriadeficit, edzés nélküli fogyás? Mennyire válik be?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, mivel SEMMIVEL nem tudom magam rávenni arra hogy edzek. (Suliba bringával járok, emellett tesin is megpróbálok mégjobban majd dolgozni), szóval nagyon keveset fogok enni egy nap. Esetleg egyszer olyan délután/dél körül. Vizet iszok csak, így azzal fogom az étvágyamat elmulasztani, de meg akartam kérdezni, hogy a rágó fogyasztása mennyi szénhidrátot visz be?

CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK

2023. aug. 11. 05:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Beválik. Mondjuk én a helyedben a napi BMR kalóriaigényem alá semmiképp nem mennék.
2023. aug. 11. 18:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Én is így voltam az edzéssel... sehogy. A hátam közepére se, meg minek. Aztán éveken át ugrált fel le a súlyom +-20 kilókkal is akár (189 cm vagyok), de sehogy nem néztem ki normálisan, se soványan, se átlagosan, se fedetten.

Aztán ezzel tele lett a tököm, és a covid elején vettem itthonra egy fekpadot meg 100 kg súlyt, változtattam az étrendemen és 2 év alatt 80-ról 94 kilóra nőttem. Jelenleg lassú deficitben vagyok (86 kilósan) és el sem hiszem, hogy 38 évesen végre kinézek valahogy.

Szóval, ha tényleg stabil és látványos eredményt akarsz, nem tudod megkerülni az edzést.

2023. aug. 12. 10:18
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezzel az a baj ( többek közt), hogy mozgás nélkül túlságosan le kellene idővel vinni az energia bevitelt a fogyáshoz. Egy életen át koplalni...hát, az inkább csak vegetálás mint igazi élet. De te tudod. Arról nem beszélve, hogy lehet vitaminhiányod is, ha túl keveset eszel, és úgy fogsz kinézni mint egy teleszart búvárruha. Formátlanul, izomtalanul stb. De ha ez nem érdekel, akkor Sok sikert.
2023. aug. 12. 14:16
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Ha a sport és a diéta közül csak egyiket vállalod be, akkor a diéta sokkal hatékonyabb

Szóval igen, abszolút működhet.

2023. aug. 12. 16:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Amugy mik a parameterek?

Hany cm / kg ?

Mennyit fogynál?

2023. aug. 12. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:
37%

Gondolom itt úgy válaszolnak,hogy nem is próbálták.

Mivel én utálok mozogni úgy fogytam le 26 kilot,hogy napi 1000 kaloriàt ettem.Miért ne válna be?Aki nem eszik ,nem hízik.Ilyen ku .va egyszerű.

2023. aug. 13. 05:37
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

16. Én pl próbáltam. 1000-1200 kcallal fogytam mozgás nélkül még tizenévesen 25 kilót 9 hónap alatt. Az eredménye az lett, hogy állandóan éhes voltam, fájt a gyomrom, csomókban hullott a hajam , szédültem, fájt a fejem és semmihez nem volt energiám, ezek után nyilván nem tudtam megtartani ezt így.

Azóta felnőttként màr nagyobb súlyról ami több fogyási próbálkozás és jojóeffektus után maradt rajtam, lefogytam normálisan, életmódot váltva, normális diétával, rendszeres mozgással, és még az alakom is jobban néz ki sport mellett. + Az egészségem és a közérzetem is jobb. Én is lusta dög vagyok, nem vagyok oda a mozgásért, de bizony megérte erre váltani, hogy normálisan ehessek és ne csak vegetàlásra legyen elég a kaja.

2023. aug. 13. 16:05
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Most hiába pontoztok le,attol még így volt.És azota is tartom a sulyom.Én mindent eszek,csak mértékkel.Nem salátán élek.Annyi,hogy már mozgok is...
2023. aug. 13. 21:40
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Mondok én neked valamit. Egészséges ételekkel, napi többszöri étkezéssel és futással fogytam le 9 éve. Eredmény: skinny fat testalkat. Ha nem súlyzózol, akkor nem leszel izmos és csak skinny fat lehetsz. Márpedig én nem fogok súlyzózni, szédülök tőle, utálom, és csak addig csinálnám úgyis, amíg nem lenne jó alakom, utána elfogyna a motiváció. Hogy ez a test kiábrándító lenne? Kvára nem. Ki lát téged meztelenül? Te saját magadat, te meg tudod, hogy voltál kövér is, így jobban fogsz tetszeni magadnak, ruhában meg jól fogsz úgyis kinézni. Illetve lát a párod is, aki úgy szeret, ahogy vagy, a normális férfiak meg elfogadják, ha a szerelmük nem kisportolt.

A napi egyszer evést pedig igenis lehet bírni falási rohamok nélkül. Ha fokozatosan szoksz hozzá, akkor a napközbeni éhség is elmúlik, lesz kb egész nap 2x5 perc, amíg korog a hasad és ennél, majd ez elmúlik. Raktározni meg ennyitől nem fog a tested, azt akkor csinálja, ha régóta nem ettél, és a túlélésre játszik. Persze a napi egy evésnél igyekezni kell nem olyan rosszul enni, de azért nem kell mindennap egészségesen. Ha eszel egy 5 tojásos rántottát zöldségekkel, egy kiflivel és majonézzel, majd utána egy fehérjeszelet, már jó is vagy, finomat ettél és nagyjából egészségeset :)

2023. aug. 31. 07:40
 20/21 anonim válasza:

Én 2.5 hónap alatt fogytam 13 kilót. Semmi testmozgás!

Időszakos böjt és kaloriadeficit. Mindent eszek csak kevest.Sok zöldséget, gyümölcsöt,húst, leginkább csirkemellet.

Idén szeptember 1-én kezdtem. 123 kiló voltam, most 109-110 között. Hetente 1-2X tartok böjtöt 16/8 a többi napon Kalóriadeficit. Azt olvastam hogy a diéta alatt a vitaminokat potólni kell. Én is sokfajtát szedek. D,C vitamint,vas,B vitamin komplex, krómot és kalciumot.

2023. nov. 27. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!