Hogyan izmosodhattam ha végig kalóriadeficitben voltam?
Figyelt kérdés
Túl vagyok egy nagy fogyáson és látom magamom hogy izmosodtam (persze edzettem keményen), de végig deficitben voltam.2022. febr. 23. 08:03
1/5 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Az izom feljödésének nem feltétel a kalóriaplusz, csak az, hogy legyen felhasználható kalória a szervezetben - ez pedig túlsúly eseténn megvan.
2/5 anonim válasza:
Testépítős izmosodás feltétele a sok tápanyag bevitele, normál szintre izmosodás fogyás mellett is lehetséges, ott van hozzá a zsírban a tápanyag. Egyébként ha zsírt vesztettél, akkor szembetűnőbb a változás, még valódi izomfejlődés nélkül is izmosabbnak néz ki az ember.
3/5 anonim válasza:
Az edzéstől és a fehérjebevjteltől. Ha egyre nagyobb tehrelésnek vannak kitéve az izmok, akkor nőni fognak. Én is izmosodtam a 30 kiló fogyáskm kozben nem is keveset.
4/5 Mr.Q77 válasza:
Az izom növekedést (tömeget) kimérted (test összetétel vizsgáló eszköz) vagy csak ránézésre lettél izmosabb?
Valószínűleg volt egy minimálisizom gyarapodás de a nagy változást az izmokat fedő zsír eltünése jelentette ezért látod magadat izmosabbnak, tulajdonképpen "csak" láthatóvá vált ami eddig is ott volt.
egy 250 kg os ember is "Adonisz" testel rendelkezik a zsírpárnák alatt ;)
5/5 totolala válasza:
Kalóriadeficitben izmosodni.. azt.. butage.cik.
Lefogytál, nem vagy dagadt, és látszik az a minimális izom ami a zsír alatt lapult. Ennyi a titok..
Ennyi ostobaságot amit itt összehordtak válaszokban.. kegyetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!