Egy hete nem edzettem, mégis fogytam. Miért?
Figyelt kérdés
Másfél kiló lement az egy hét alatt.2023. aug. 6. 19:51
1/6 anonim válasza:
Másfél-két (akár három) kilót minden ember testsúlya ingadozik simán egyetlen nap alatt is, úgyhogy ez az egy hét alatt másfél kilós "fogyás" nem igazán értelmezhető. Egyébként meg miért ne fogyhatnál attól még, mert nem edzel. A fogyás a kalóriabevitelen múlik. Nem igazán vagy tisztában a kalóriaszámolás fogalmával, igaz?
3/6 A kérdező kommentje:
Nyaralni voltunk, így nem figyeltem a kalóriákra sem.
2023. aug. 6. 21:29
4/6 hosszúhajú válasza:
szerintem a nyaralás miatt aktívabb életet éltél, kb olyasmit mint meló meg edzés. így folytatódott.
6/6 anonim válasza:
A glikogénraktárak kiurultek, a visszatartott viz is. Amint ujra edzel, itmosodsz vissza fog menni. Ennyi ido alatt sem az izom nem epul le sem ennyi usirt nem adhatsz el. Ez csak vizingadizas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!