Egy gyros tortilla lehet 500 kalória ?
Bármi jó diétás kajának, ha beleillik a napi kalóriakeretedbe és ez által még deficitben vagy.
150g csirkemell -> 180 kalória + fűszer (de az kb elhanyagolható, max 20kcalnak számolnám) + zsiradékkal reális lehet a 250-300 kalória. Bár, ha air fryerben csinálod, akkor nem értem, miért használsz zsiradékot, pont ez a lényege, hogy nem kötelező így használni. (én pl mindig zsiradék nélkül sütöm a csirkemellet air fryerben, és teljesen ehető..)
Összességében az 500 talán erre kevés lehet, mivel a zsiradékot nem mérted, illetve a tzatziki mártást sem, de max 600nak számolnám rosszabb esetben is.
Hát én air fryerben csak annyit szoktam, hogy ecsettel megkenem a tetejét olajjal, a húsnak is meg a krumplinak is, de csak ennyit teszek hozzá.
Köszönöm a részletes választ :)
Szószt mivel tudnám helyettesíteni, ami kicsit “diétásabb”?
Sok zöldséget eszek a csirke mellé, de szeretem valamibe mártogatnix
Igazából csak annyi a dolgod, hogy leméred a házi tzatziki hozzávalóit és kiszámolod annak is a kalóriatartalmát.
Tzatziki mártások között is rengeteg különbség lehet, van, ami 100g/200 kalória, és van, ami 100g/50 kalória.
2 evőkanál lehetett max 40g, a legrosszabb esetben is 40 kalória lehetett a mártás..
40 kalória pedig szinte elenyésző mennyiség, nem ezen fog múlni a fogyásod. Ennél diétásabb nem létezik, 40 kalória az szinte semmi.
De, ha nagyon akarsz valamit keresni, akkor pl gymbeamen vannak szószok, amik 0 kalóriásak. [link] Nyilván közel sem lesz olyan íze, mint várnád, de 0 kalóriáért bármi jó.. :D
Teljesen reális.
Az én kedvenc diétás szószom a light joghurt. Mindig más fűszert rakok bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!