Mit csináljak, hogy erőt kapjak?
Figyelt kérdés
Idáig 2x voltam egy edzoterembe,nagyon tetszett és szeretnek járni egyedül is, de nem nagyon merek, hogy változtassak ezen?2023. júl. 23. 13:11
1/10 anonim válasza:
Ha azért félsz lemenni, mert kinevetnek akkor megnyugtatlak, rohadtul nem érdekel senkit, hogy ki hogyan néz ki az edzőteremben. Mindenki nagyon kedves és segítőkész, aki meg nem az arról lehet szólni az edzőterem vezetőségének és tesznek az ügyért. Nyugodtan menjél, mert senki sem fog kinézni meg rajtad röhögni.
2/10 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom az első válaszát, ez abszolút így van. Feltételezem a túlsúlyosságod miatt nem mersz lemenni.
Én 170 centis nőként közel kilencven kilósan, edzetlenül kezdtem járni olyan terembe, ahova nagyrészt komoly testépítők jártak. Rám se bagóztak, ráadásul rajtam kívül is volt 1-2 túlsúlyos "bátor" ember. Tényleg össze kell szednie magát az embernek ilyenhez, ha hópihe lelkületű, én is ilyen voltam. De aztán hozzászoksz, rájössz, hogy támogató környezetben vagy, és jól fogod érezni magad. Rajtam már nem látszik, hogy valaha is kövér voltam, tehát ráadásul nem tudhatod, hogy akik ott edzenek előtte hogyan néztek ki. Mindenki tisztelettel fordul azok iránt, akik dolgoznak magukon.
4/10 anonim válasza:
Mese habbal, amit itt magyráznak. Pont, az ellenkezőjét tapasztaltam, ráadásul olyan rosszul esett, hogy konditermet még képen sem akarok látni azóta. De igazából nem is hiányzik. Borzalmasan kellemetlenül éreztem ott magam a sok miss és mr "tökéletes" között. Elfogadtam, hogy sosem fogok úgy kinézni, bármi is legyen a háttérben, ki tudja, mit művelnek magukkal, amiért ilyen eldeformálódottak lettek. Ha így érzik jól magukat, egészségükre. De az biztos hogy lépten-nyomon éreztették velem. Hol röhögtek, hol pofákat vágtak, némelyik csajnak sem mondható hibrid, meg megjegyzéseket tett az összeaszalódott barátnőjének, vagy ki tudja kije volt. Az öltöző maga volt a pokol. Át sem mertem előttük öltözni. Ott is ment az egymás mustrálása. Ezek az emberek ennek élnek, ez az életük. Nem csoda hogy a szexuális irányítottságuk idővel eltorzul a testükkel együtt.
5/10 anonim válasza:
Kedves kérdező az utolsóra még véletlenül se hallgass, ő a kategória közismert trollja, aki minden kérdéshez odaírja hogy mirét nem siekrült és lefogynia és próbál magával húzni mindenkit. Én is vacak testtel kezdtem kondiba járni és mindenki nagyon jófej és segítőkész volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, mindenkinek ment a zöld, nem tudom ki pontozta le őket.. 3as normálisan eszem, szinte semmi cukor ( gyümölcsök kivéve) változatosan és többször, csak egy kis motivációt szerettem volna, mivel eddig volt kivel mennem, de szeretnek egyedül is menni.
2023. júl. 23. 15:15
7/10 anonim válasza:
Keress egy edzőt az első 3 alkalomra és utána tudsz magabiztosan egyedül járni
8/10 anonim válasza:
A 4es egy hülye troll, már megismerem én is :D De amúgy engem is zavarnak ezek a tökéletes testű emberek a kondiban. Nem bántott senki, de nekem akkor is rossz volt nézni, hogy mindenki vagy vékony és izmot szeretne, vagy ki van gyúrva. Túlsúlyos egy sem volt. Csak én...
9/10 anonim válasza:
Első vagyok, nem mondjátok komolyan, hogy 3-an is lepontoztak.. nincs amitől félned ezt még most is állítom, meg aki azt hiszi, hogy valakit érdekel az edzőteremben hogy te hogyan nézel ki akkor nagyon gyorsan menjél el pszichológushoz, mert nem körülötted forog a világ. Ez persze találó indok arra, hogy miért is nem mész le a terembe, hanem otthon ülsz a gyakori kérdések előtt és hülyeségeket írogatsz ,ezzel másoknak a kedvét veszed el az egészséges életmodtól.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem értitek néhányan én már voltam, tudom milyen, de nem egyedül voltam, mostantol viszont egyedül mennék, szeretnek önálló lenni csak egy kis motivációt kerestem, hogy egyedül is tudják érvényesülni :)
2023. júl. 24. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!